Kasiu wszystkie pomysły extra !Ruda i Piotr pisze:Dziewczyny to może klamry do pasków z logo VFR
Uniwersalne, ale my też je nosimy
A może jakieś wisiorki na łańcuszki, jeszcze jedno portfele z logo
Tak można wymieniać bez końca, ale może coś z tych pomysłów chwyci
Piersiówki i otwieracze z logiem
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Poprosze m.flaszczynski@ginekolog.plGregory pisze:Z tego co wiem - to ja. W drukarni mnie też o to pytalimrf pisze:czy ktos ma nasze logo w wektorze?

A Rh POSITIVE
- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Re: Piersiówki i otwieracze z logiem
Przeciez naklejki mialy byc na ten cel tez, zapomnialo sie Administracjimrf pisze:Jako, że powoli się zbliża CZD to pomyślałem o nowych gadżetach:
na początek piersiówka i otwieracz do piwa (oczywiscie z logiem vfr - tylko powiedzcie czy cale logo nasze czy sam napis vfr?).
Tak jak zawsze - cena gadzetu = cena produkcji + reszta na CZD

viewtopic.php?t=7695
Choc po braku odzewu w temacie wnioskuje ze chyba jednak nie

- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
kris2k,
nie rozumiem troche o co chodzi. Oczywiscie nie chce ingerowac w Twoj projekt, ktory wydaje mi sie fajny (sam mam slady po kluczykach) jednakze oba pomysly nie nachodza na siebie tylko maja wspolny cel - im wiecej pomyslow tym lepiej, nieprawdaz?
Chyba ze jeszcze cos jest na rzeczy to daj znac
pozdro
nie rozumiem troche o co chodzi. Oczywiscie nie chce ingerowac w Twoj projekt, ktory wydaje mi sie fajny (sam mam slady po kluczykach) jednakze oba pomysly nie nachodza na siebie tylko maja wspolny cel - im wiecej pomyslow tym lepiej, nieprawdaz?

Chyba ze jeszcze cos jest na rzeczy to daj znac

pozdro
A Rh POSITIVE