Pytanie do kolegi g2ec
- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: mazowieckie
Pytanie do kolegi g2ec
Kolego,
w związku z Twoim postem:
viewtopic.php?p=129613&highlight=#129613
i w związku z faktem, że taką tarczę posiadałem (moim zdaniem była w doskonałym stanie), uzgodniliśmy, że Ci ją wyślę i jeśli tarcza będzie OK to zapłacisz mi symboliczne 50 zł plus koszt przesyłki a jeśli się do niczego nie nadaje to zwrócisz mi tylko koszt przesyłki. Tarczę wysłałem na początku grudnia płacąc za przesyłkę 11 zł. Od tego czasu nie dostałem od Ciebie żadnej informacji, pomimo, że wysłałem Ci mailowego przypominacza. W związku z tym pytam Cię publicznie, na forum, czy tarcza dotarła i czy Ci się przyda?
Informuję Cię, że kwoty 11, 50, czy nawet 61 zł nie mają dla mnie większego znaczenia, natomiast bardzo smuci mnie całkowity brak kontaktu w tej sprawie.
w związku z Twoim postem:
viewtopic.php?p=129613&highlight=#129613
i w związku z faktem, że taką tarczę posiadałem (moim zdaniem była w doskonałym stanie), uzgodniliśmy, że Ci ją wyślę i jeśli tarcza będzie OK to zapłacisz mi symboliczne 50 zł plus koszt przesyłki a jeśli się do niczego nie nadaje to zwrócisz mi tylko koszt przesyłki. Tarczę wysłałem na początku grudnia płacąc za przesyłkę 11 zł. Od tego czasu nie dostałem od Ciebie żadnej informacji, pomimo, że wysłałem Ci mailowego przypominacza. W związku z tym pytam Cię publicznie, na forum, czy tarcza dotarła i czy Ci się przyda?
Informuję Cię, że kwoty 11, 50, czy nawet 61 zł nie mają dla mnie większego znaczenia, natomiast bardzo smuci mnie całkowity brak kontaktu w tej sprawie.
The best is yet to come! 

- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Czemu ja nie dostaje takich prezentówrobsonic pisze:chyba zostałeś mikołajem

A tak na poważnie, to kiepska sprawa

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
-
- pisarz
- Imię: dariusz
- województwo: podkarpackie
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
chce być człowiek dobry to kopa w d... dostaje ,rada dla innych dobrych, to nie wiele kosztuje wysyłać za pobraniem paczka doręczona kasa zapłacona i wszyscy zadowoleni ja wiem że teraz to musztarda po obiedzie ale może komuś się przyda a kolega g2ec postępuje co najmniej nie fer 

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
a co tu usuwać - kogoś innego tu trzeba by usunąćdarecki-30 pisze:i badz tu k..a dobry dla blizniego jak nie miał wypadku nie umarł to trzeba go kapnac w dupe może administrator usunąć mojego posta ale kultura k...a m..c musi byc

a jak kolega niesłowny nie miał wypadku, i nie umarł to przecież nikt nie twierdzi, że mieć nie może

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Panasonix82
- pisarz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
postawić piwo kolegom z Forum to ZASZCZYT - "kolega niesłowny" powinien być dumny, ze spada na niego taki zaszczyt.
Ale jak zapomni o swoich obowiązkach rozliczenia się to zawsze można go zaprosić na kolację... do ZOO... do misia
nie pierwszy i nie ostatni raz
Tylko, ze to nie on będzie jadł
Ale jak zapomni o swoich obowiązkach rozliczenia się to zawsze można go zaprosić na kolację... do ZOO... do misia

Tylko, ze to nie on będzie jadł

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Gacol
- klepacz
- województwo: śląskie
Terz napisze milej aby post nie zniknoł.Więc proponuje zrobic małą liste na PIERWSZY POŚNIEGOWY ZLOT ŻERKÓW 2010 Który odbedzie się niebawem:)
W planie zapowiada się
-Pokaz sztuk walki
-pokaz egzekucji długów przez zorganizowaną grupe(przestępczą??
)
-Darmowy browar od poszkodowanego
W planie zapowiada się
-Pokaz sztuk walki
-pokaz egzekucji długów przez zorganizowaną grupe(przestępczą??

-Darmowy browar od poszkodowanego

VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)