MARCO pisze:ta jest w TVN Turbo ani słowa o nas..
PETER pisze:Trochę to denerwujące bo właściwie to w ogóle nie wspomina sie o udziale VFR-OC
Nie ma co się denerwować - nie warto.
Nie widzę tu złej woli dziennikarzy, prędzej doszukiwałbym się nierzetelności, braku przygotowania i rozeznania w temacie. I to już nie po raz pierwszy...
Pamiętacie relacje z CZD 2009?
Czy organizator - czyli my - choć raz został prawidłowo oznaczony w którymś z materiałów? Widziałem w telewizorni i czytałem w necie coś o jakimś VFR Owners Group i chyba ze 2 innych nieistniejących podmiotach. Czy tak trudno jest przyswoić sobie i puścić w obieg informację, że w danym przedsięwzięciu udział wzięła grupa ludzi nazywających siebie "VFR OC" (VFR Owners Club Poland), której sformalizowanym ramieniem zarejestrowanym w Krajowym Rejestrze Sądowym jest "Stowarzyszenie Motocyklistów VFR Polska"?
Najwyraźniej podczas CZD 2009 dla dziennikarzy okazało się to zbyt trudne.
Podobnie i tym razem - wygląda na to, że ci, którzy wzięli się za dostarczanie informacji sami byli niedoinformowani.
Ja jeśli nie potrafię zrobić czegoś dobrze, to się za to nie biorę (chyba że w ramach uczenia się, rozrywki itp). Najwyraźniej nie wszystkim przyświeca ta zasada...