No co? Reklama musi bycArt pisze:Mnie zastanawia ostanie zdanie ze strony " ścigacz" "
http://www.scigacz.pl/Honda,VFR,1200,82 ... 10716.html
czyzby juz ktos nia jeżdził w Posce? jak oni tego dokonali?
VFR 1200
- moskittiero
- teksciarz

- Imię: Marcin
- Kontakt:
- kruhy
- klepacz

- Kontakt:
Wszystko fajnie pięknie, tylko na sam koniec musieli spieprzyć wszystko przez przyciski przy kierownicy. Co to w ogóle za pomysł jestppamula pisze:przetłumaczona treść o nowej skrzyni biegów VFR1200
Jak dla mnie psuje to cały efekt ... no chyba że to kwestia przyzwyczajenia
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]
- michał RC 46
- pisarz

- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
A dla mnie to plus jak by były te przyciski z reszto masz wybór z tego co widziałemkruhy pisze:Wszystko fajnie pięknie, tylko na sam koniec musieli spieprzyć wszystko przez przyciski przy kierownicy. Co to w ogóle za pomysł jestppamula pisze:przetłumaczona treść o nowej skrzyni biegów VFR1200![]()
Jak dla mnie psuje to cały efekt ... no chyba że to kwestia przyzwyczajenia
Czerwone najszybsze !
- ppamula
- stary wyjadacz

- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Honda Announces Overview of Display for the 41st Tokyo Motor Show 2009
September 30, 2009 - Honda Motor Co., Ltd. has announced its lineup of production and concept-model automobiles, motorcycles, power products and other highlights for its display at the 41st Tokyo Motor Show 2009. Organized by the Japan Automobile Manufacturers Association, the event will take place at Makuhari Messe in Chiba, Japan, from October 24 to November 4.
<Motorcycle display>
The VFR1200F sport touring bike, which will make its Japan premiere, emphasizes advanced technology and styling while offering an enjoyable riding experience. A VFR1200F equipped with the world's first Dual Clutch Transmission for large-displacement sport bikes will also be on display.- Art
- klepacz

- Imię: Artur
tak sobie popadłem w refleksje zwiazane z VFR 1200
Wszystko cacy- silnik V4, wał, moc- 160 km ( chyba
) automat itd....
Ale czy wyjade nim na ulicę..? Toż to starch w przypadku jakiegokolwiek nieszcześcia. Koszty napraw moga byc tak chorendalnie wysokie, że normalnie nie będzie mnie na to stac ( jestem wielkim fanem BMW K 1200/ 1300 S. wczoraj jednak rozmawiałem z uzytkownikiem takowego który powiedział mi ile kosztują drobne naprawy- to sa setki lub tysiące złotych za banały!!)
Czy wiec lepiej nie zrobic czegos przewrotnego..?
Może lepiej zakupic kit A&A dający 150-160 KM? Gdyby cokolwiek padło- to na rynku jest tyle czesci zamiennych, że nie bedzie problemu by szybko i tani naprawić.
Może na wiosne zdecyduję się na to...?
Wszystko cacy- silnik V4, wał, moc- 160 km ( chyba
Ale czy wyjade nim na ulicę..? Toż to starch w przypadku jakiegokolwiek nieszcześcia. Koszty napraw moga byc tak chorendalnie wysokie, że normalnie nie będzie mnie na to stac ( jestem wielkim fanem BMW K 1200/ 1300 S. wczoraj jednak rozmawiałem z uzytkownikiem takowego który powiedział mi ile kosztują drobne naprawy- to sa setki lub tysiące złotych za banały!!)
Czy wiec lepiej nie zrobic czegos przewrotnego..?
Może lepiej zakupic kit A&A dający 150-160 KM? Gdyby cokolwiek padło- to na rynku jest tyle czesci zamiennych, że nie bedzie problemu by szybko i tani naprawić.
Może na wiosne zdecyduję się na to...?
Beyond the Grabówek sky
- Hubu
- klepacz

- Imię: Hubert
- województwo: mazowieckie
For further information about Honda’s all-new VFR1200F and to be amongst the first in the world to see the reveal of a new era in motorcycling, visit www.feelv4.com at 11.00am on Thursday 8 October 2009.
http://europeanmotornews.com/2009/10/01 ... -revealed/
http://europeanmotornews.com/2009/10/01 ... -revealed/