już cycki się cycki poprawiam cycki i cycki piszę cycki słowo cycki cyckiGienio pisze:napisze za jacko "cycki"
Nooooooooo

spokojna Twoja glowa, moje maleństwoSOWA pisze:Szkoda, że nie powiedziałaś przed wyjazdem, zaopiekowali byśmy się Twoją osamotnioną sztuką. Przy okazji, może to zabrzmi głupio ale ona - Twoja sztuka - jest teraz słomianą wdową. Łakomy to kąsek dla niejednego z ownersów.
jestem jestem...człowiek nawet weekendu nie może spędzić z dala od kompa... a jak na chwilę zajrzy to już wszyscy o tym wiedzą..SOWA pisze:Na ciebie LiSica jeszcze można liczyć, choć cycki chowasz przed światem jakbyś miała trzy, ale MadziX zaklinała się, zarzekała się że cię nie zostawi i tyle tego było. A forum odwiedza. MadziX! wracaj tu do nas natychmiast i walcz o cycki jak przystało na PL-ownersicę. Wyjechać do Anglii to nie znaczy wyjść po angielsku. A jak nie, to zamiast kasku przyznana ci zostanie żółta czapka z misia grizzli.
zejdźcie w koncu na ziemię - Kolega Daniel ma świętą rację...popieram..Daniel VTS pisze:Pocieszę Was nic z tego!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości