a na jakich to forach jeszcze reklamuje promotora?? czyżby jakis zazdrosnik z konkurencji?Kolo pisze:Don Jakubo....ile Promotor płaci Ci za reklame na forach???
ps. zreszta równie mocno polecam kulikowisko
To znaczy ze nigdy nie miales shimmy?kwiatek pisze:A ja mam i sobie chwale. Jest nieoceniony
Tak jak pisalem, nauka sie robi aczkolwiek o ile nie ma rady na problem szukam 'planu B' Zawieszenie ... motor fabrycznie nowy - ale przyznam sie ze zadko tam sprawdzam. Moze jakis bachor sie czarna srubka pobawil?Orzyl pisze:ja potwierdzam słowa kolegów i proponuję naukę hamowania wraz z przeglądem zawieszenia w moto....
Koszmar. Pare przykladow. Chlodnia oleju 1270, Zbiornik paliwa 3040, 'komp chlodzacy' 1900, oslona gorna 2480, podzespol kola 2260. Dalej nie moge bo rece opadaja. Plus robota oczywiscie.Wojtek86 pisze:A tak z ciekawości ile kosztują teraz owiewki i chłodnica w ASO?.
Kolo pisze:Viffer masz tu linka...prześledź co zrobiłeś źle......http://www.vidilife.com/video_play_1186493_VFR_800.htm
Po pierwsze - po co mial bym przekrecac fakty na tym forum? Niby jaki motywMaster pisze:Coś mi się nie zgadza....zakręt 60-70 stopni + 15 km/h....i zrobiłeś z motocykla wrak???
Gdzieś jest przekłamanie...przypuszczam, że w prędkości..??
dokładnie, ja też miałem amora, gdy miałem jeszcze wersję RC36II NAKED BIKEmrf pisze:Viffer,
jezeli masz mozliwosc to kupuj amorek i nawet nie zastanawiaj sie.
miałem tak w poprzednim motocyklu CB750. Przy 60 km/h zawsze tak się działo, ale wystarczyło że położyłem rękę na kierownicy i po problemie.Zbyszek pisze:Jechałem dziś po bardzo równym asfalcie. Przy ok. 40 km/h jechałem sobie na luzie bez trzymania kiery i nagłe moto wpadło w shimmy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości