3M sie!!!
Bliske spotkanie III stopnia z choperem
- Bragi
- teksciarz

- Imię: Michał
- Kontakt:
Najważniejsze, że wszystko z Tobą ok i tyle. Moto sie zrobi a kasa z ubezpieczenia zostanie coby opić to szczęście (w nieszczęściu). Życzę szybkiego powrotu na konia.
Co do TU to myślę, że Jano da rade każdemu
A co do zwolnionego tempa, to w moim przypadku działo się to nadspodziewanie szybko...
Pozdrawiam, Bragi
Co do TU to myślę, że Jano da rade każdemu
A co do zwolnionego tempa, to w moim przypadku działo się to nadspodziewanie szybko...
Pozdrawiam, Bragi
Chwila która trwa, może być najlepszą z Twoich chwil... ['] Piotras
- Joaśka
- pisarz

- Imię: Joanna
- Kontakt:
JANO!!!
Silny i twardy z Ciebie FACET więc z powrotem do zdrowia dasz radę czego Ci rzecz jasna
życzę,
Moto się doprowadzi do ładu i wszystko wróci na właściwe tory.
ZZZZZZZZZZZDDDDDDDDDDRRRRRRÓÓÓÓÓÓÓÓWWWWWKKKKAAAA!!!!
Joaśka

Silny i twardy z Ciebie FACET więc z powrotem do zdrowia dasz radę czego Ci rzecz jasna
życzę,
Moto się doprowadzi do ładu i wszystko wróci na właściwe tory.
ZZZZZZZZZZZDDDDDDDDDDRRRRRRÓÓÓÓÓÓÓÓWWWWWKKKKAAAA!!!!
Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
Siebie i tak nie oszukasz.
- Krajan
- klepacz

- Imię: Paweł
- Kontakt:
słuchaj Jano, na forum bywam rzadko jakoś ostatnio, widziałem temat o jakimś czoperku, ale nigdy mi nie przyszło do głowy że to twoja historia...
Dopiero pytam w Bezmiechowej gdzie JANUSZ B. ? A ci mi mówią że wypadek miałeś i moto wrak
Wiadome Jano bracie że zdrowie najważniejsze, ale co do zdarzenia to twardziel z Ciebie i to oczywiste! Zdrowia życze i nie daj się sku%^#om z ubezpieczalni
Dopiero pytam w Bezmiechowej gdzie JANUSZ B. ? A ci mi mówią że wypadek miałeś i moto wrak
Wiadome Jano bracie że zdrowie najważniejsze, ale co do zdarzenia to twardziel z Ciebie i to oczywiste! Zdrowia życze i nie daj się sku%^#om z ubezpieczalni