Faceci nie lecą na kasę
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
Faceci nie lecą na kasę
Pewien facet miał 3 przyjaciółki. W którymś momencie musiał się zdecydować, którą z nich poślubić. Dlatego postanowił zrobić test. Każdej dał po 4 tysiące złotych i czekał, co będzie.
Pierwsza przyjaciółka poszła do sklepu, kupiła sobie suknie, piękny kapelusz. Poszła do fryzjera, solarium i kosmetyczki. Wraca i mówi: - Chce być najpiękniejsza, ponieważ cię kocham!
Druga przyjaciółka poszła do sklepu. Kupiła strój piłkarski, telewizor, wideo i tysiąc puszek piwa. Wraca i mówi:
- To moje prezenty dla ciebie, ponieważ cię kocham!
Trzecia przyjaciółka wzięła pieniądze, zainwestowała. W krótkim czasie zarobiła 250 procent. Pieniądze znów zainwestowała i tak je pomnożyła, że dorobiła się wielkiego majątku. Wraca i mówi:
- Ja te pieniądze zainwestowałam i zarobiłam tyle, aby wystarczyło na naszą wspólną, szczęśliwą przyszłość, ponieważ cię kocham.
Facet był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami. Przemyślał wszystkie za i przeciw i...
Ożenił się z tą, która miała największe cycki.
Morał: mężczyźni, w przeciwieństwie do kobiet, nie lecą na kasę...
Pierwsza przyjaciółka poszła do sklepu, kupiła sobie suknie, piękny kapelusz. Poszła do fryzjera, solarium i kosmetyczki. Wraca i mówi: - Chce być najpiękniejsza, ponieważ cię kocham!
Druga przyjaciółka poszła do sklepu. Kupiła strój piłkarski, telewizor, wideo i tysiąc puszek piwa. Wraca i mówi:
- To moje prezenty dla ciebie, ponieważ cię kocham!
Trzecia przyjaciółka wzięła pieniądze, zainwestowała. W krótkim czasie zarobiła 250 procent. Pieniądze znów zainwestowała i tak je pomnożyła, że dorobiła się wielkiego majątku. Wraca i mówi:
- Ja te pieniądze zainwestowałam i zarobiłam tyle, aby wystarczyło na naszą wspólną, szczęśliwą przyszłość, ponieważ cię kocham.
Facet był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami. Przemyślał wszystkie za i przeciw i...
Morał: mężczyźni, w przeciwieństwie do kobiet, nie lecą na kasę...
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
Siebie i tak nie oszukasz.
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
hmmm ja widzę inny morał: FACECI ALBO NIE UMIEJĄ LICZYĆ ALBO KOBITA DO NIEGO DOŁOŻYŁA
strój piłkarski około 400 zł
telewizor (jakieś badziewie na którym widać tylko połowę boiska
) ok. 1500 zł
video??? przeżytek, raczej DVD koszt ok.200 zł (powiedzmy)
razem daje nam: 2100 zł a zostaje 1900
1000 puszek piwa za 1900 zł???????? ja pitole, chyba z biedronki... to jak miał wybrać tę przyjaciółkę skoro kupiła mu piwo po 1,90 za puchę
a może jeszcze przyniosła mu reszty... 3500 zł ...

strój piłkarski około 400 zł
telewizor (jakieś badziewie na którym widać tylko połowę boiska

video??? przeżytek, raczej DVD koszt ok.200 zł (powiedzmy)
razem daje nam: 2100 zł a zostaje 1900
1000 puszek piwa za 1900 zł???????? ja pitole, chyba z biedronki... to jak miał wybrać tę przyjaciółkę skoro kupiła mu piwo po 1,90 za puchę

a może jeszcze przyniosła mu reszty... 3500 zł ...

Moczynos w futrze model 2016 help
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Art
- klepacz
- Imię: Artur
Taaaa...Joaśka pisze:Facet był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami. Przemyślał wszystkie za i przeciw i...
ale to tendencyjne

Pewnie zreszta miała

Beyond the Grabówek sky