MadziX pisze: średniowiecznie zacofane i prostackie![]()
poza tym.....'wieże' ? jakie wieże ? wieża Eiffla i wieża w Pizzie ? czy może jakies inne wieże ??????
uahahhawyjaśnię i rozjaśnię ciemności --------- > jak już coś raczej 'wierzę'
dobrze,że ująłeś to w cudzysłów, bo pogrążył byś się na AMEN
- tym bardziej świadczy o poziomie autora i całej wypowiedzi --- > cieniutko, ciemniutko, głupiutko i niziutko![]()
Madziu nie widziałem że wzbudzę w Tobie takie emocje hehe dobre dobre.
Joaśka pisze:Jakby chłopom przyszło rodzić dzieci byłby to koniec Ludzkości. Wsadzili by sobie w dziurkę korek[/color]
Joaśka
Zrobić to nie ma kto a rodzić to by wszystkie chciały ot i taka prawda

(to już drugi gwóźdź)
Dokładnie dział hoomor - a tu jakiś stresik widzęppamula pisze:Dziewczyny, co w Was wtargnęło, tu się robi hece z byle jakiego tematu a Wy na poważnie?
Na pewno to nie są jego poglądy tylko przytoczony tekst który wielokrotnie był zasłyszany.
PETER pisze:weź i napisz człowieku krótki tekst w dziale humor i co wojna damsko męska a może to i dobrze![]()
![]()
![]()
przynajmniej coś się dzieje

MadziX pisze: jaka heca, jakie na poważnie...ja myślę,że to wszystko jest w formie żartu - bynajmniej z mojej strony... przecież napisałam ,że ratuje sytuację wzięcie tego tekstu w cudzysłów![]()
![]()
mnie osobiście śmieszą takie tematy i dobrze się bawię, nie wiem jak reszta
![]()
a tekst stary jak dupa maryny i nikogo już nie wzrusza...może 20 lat temu by mnie wkurzył,ale w wieku 69 lat ?? hyhy
Uważam,że temat jest bardzo ciekawy i wielopłaszczyznowy, ponieważ zahacza o architekturę ( wieże ) , podstawy domowego majsterkowania ( wbijanie gwoździ ) oraz biznes pogrzebowy ( trumny )
no i bardzo trafnie została zauważona "wąska grupa społeczna" murarzy czym oni się charakteryzują .... hehe
usmoł pisze:Tak czytam czytam i coś mi tu pachnie syndromem napięcia przedmiesiączkowego
hehe niby mamy humor i to znamy ale costam costam

- Czym się różni kobieta od Boga?
- Bóg jest nieograniczenie miłosierny, a kobieta niemiłosiernie ograniczona.
(trzy gwoździe i zakaz pokazywania się w Lublinie - nie ma tragedii )