Zostawiam info że koszulki zostaną zamówione po świętach

w tej kwestii i wogóle techniki robienia koszulek, generalnie jest możliwość wprasowania folii ciętej na ploterze do folii właśnie, a wygląda to tak że wycina się wzór przykłada do koszulki wkłada pod prase i koszulka gotowa, folia może być gładka błyszcząca ale może być też "meszkowata" tzw flock bodajże. Także w kwestii nicka na koszulce można go dodać osobno. Można też całąkoszulkę tak zrobić, jeżeli chcecie to dowiem się o cenę wprasowania. Koszt wycięcia biorę na siebie bo mam akurat na czym. Także ja sobie sztukę zrobię na pewno i opinię oniej przedstawię zarówno jeżeli chodzi o jakość jak i o cenęcristo pisze:Szkoda, ze nie ma na niej nicka.
No to czekamy. Ze tez taka metoda wczesniej nikomu nie przyszla do glowy...roads pisze:foty wrzucę
niezupełnie nikomu.cristo pisze:Ze tez taka metoda wczesniej nikomu nie przyszla do glowy...
rzecz jasna zapoznałem się z Twoimi postami i właśnie dla tego poruszyłem temat dalejppamula pisze:niezupełnie nikomu.cristo pisze:Ze tez taka metoda wczesniej nikomu nie przyszla do glowy...
Zakupiłem dziś folię i wyciąłem logotyp (troszkę zmieniony bo nie mam niestety tej czcionki ale do prób myślę że jest ok), wprasowałem domową metodą (nie przykładając się zbytnio do równego rosmieszczenia) i prrroszę bardzo. Po wprasowaniu folia jest bardzo cienka, skorupy nie ma no ale jasne że czuć coś na koszulce no bo folia nie jest tak elastyczna jak farba. Do nędznych zdjęć robionych telefonem zapraszam na http://www.vfr.com.pl a tam zdjęcia w głównym katalogu. Front - nazwa z vfr-oc, plecy - logo vfr-oc. Zapraszam. Wezmę sztukę do Łodzi to zobaczycie sami, może zrobię jeszcze jedną przykładając się tym razem do ładnego rozmieszczeniappamula pisze:Natomiast nie znalazłem jeszcze tak cienkiej folii, przygotowywanej do wprasowywania, nie tworzącej skorupy na koszulce a dającej się ciąć na ploterze z nożem. Jeżei coś macie to dajcie więcej informacji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości