OGóLNOPOLSKI ZLOT VFR-OC BEZMIECHOWA 2009.08.07 - 2009.08.09

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
Awatar użytkownika
kruhy
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: kruhy » pn 06 lip 2009, 22:28

nie będzie żadnych striptizerek, jak ktoś chce to nie ma sprawy, ale nie w tym ośrodku niestety. Otwarcie dostałem info, że jeśli tak to możemy nie przyjeżdżać.

Temat zamknięty
Moje osobiste zdanie jest takie: nie mam nic do striptizerek i tych komu się to podoba, ale jak mam patrzeć na jakieś tańczące laski niekoniecznie bardzo urodziwe to sory, ale sie wypisuje. Ktoś kiedyś powiedział "Jestem zbyt piękny i zbyt młody żeby za to jeszcze płacić" 8)

co do innych atrakcji mam prośbę do wszystkich, żeby każdy pomyślał co można by jeszcze zorganizować.
Niestety mam ostatnio ładny zapierdol więc ograniczam się do zorganizowania tego co rok temu wiec pokoje, ognicho, grill + impreza, na lotnie i szybowce każdy we własnym zakresie może się pokusić, daleko nie będzie :razz: .
Czekam na propozycje, fajnie byłoby żeby jak najwięcej osób się w to włączyło, żeby nic nikomu na siłę nie narzucać a impreza była przednia.
Ale z 2 strony nie ma jak spontan :twisted:
Ostatnio zmieniony pn 06 lip 2009, 22:52 przez kruhy, łącznie zmieniany 2 razy.
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Marcin
województwo: mazowieckie

Post autor: Kornik » pn 06 lip 2009, 22:29

Nie no bez przesady ja licze na podobny albo i lepszy bankiet jak rok temu,a forum rodzinne to chyba tylko pod tym wzgledem ze my mozemy być jak rodzina a nie że dzieci i dziadkowie jadą z nami na zlot, chyba ze dzieci pić mogą, i inne ekscesy wyprawiać a rodzice nie mają nić do gadania!!! Nie oszukujmy się jest element niepełnoletni na forum ale to decyzja rodziców i ich interes w tym czy dzieci tu być powinnny czy nie :) Mi tam nie przeszkadza dopóki nie musze na nic uważać ( co robie, mówie i pije :P )

Pis low fridom :)
Bezmiechowa ja już ostrze kły na Ciebie :)

Do striptizerek nic nie mam ale na ich brak nie bede narzekał bo rok temu i bez nich było zajebiście :)
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.

Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid

Awatar użytkownika
benito
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jarek
Kontakt:

Post autor: benito » pn 06 lip 2009, 22:31

Moje dwa slowa w tym temacie.

Ja jade na zlot, by spotkac Was wszystkich, wspolnie pogadac, posmiac sie, wypic kilka butelek, wspolnie posmigac po okolicy, moze troszke pograc i pospiewac.
Wiem, ze zaraz kilku specjalistow od zlotow napisze, ze ATRAKCJE sa stalym ich punktem, ale...
zlotow dla choloty, gdzie kazdy wlewa w siebie browar do upadlego, potem napieprzaja sie z powodu naszywek na plecach, a rano budza sie w blocie, bo cala noc padal deszcz, a im wszystkim sie film urwal...wiem, ze koloryzuje, ale...
jezeli chcecie poogladac sobie wyeksploatowane tzw. "tancerki", to sa do tego odpowiednie miejsca, gdzie pewnie nie trudno trafic.
A moze wszyscy aprobujacy, sa na totalnym glodzie i w domu im brakuje atrakcji????

Ja na "atrakcje" nie daje kasy, wole sie bawic w doborowym gronie Ownersow i za te pieniadze zakupic skrzynke ŁYCHY i jakies nagrody konkursowe.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz

Post autor: Kornik » pn 06 lip 2009, 22:37

Luke ale nie będzie dup płatnych i koniec :) chyba że twoja opona będzie do dupy to pewnie wtedy będzie trzeba zapłacić za tak a do motocykla a nie do dupy :) Się zlot zbliża i się jakieś ciśnienia pojawiają, zlot będzie i ciśnienia nie bezie tylko łycha pokoju będzie, ognisko, grilla na tarasie i tańce i Pióro śpiewający orła cień :)
Ostatnio zmieniony pn 06 lip 2009, 22:38 przez Kornik, łącznie zmieniany 1 raz.

Toyota CHR Hybrid

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » pn 06 lip 2009, 22:42

Myśle że Kornik i Benitto idealnie rozwineli moją myśl.

Zresztą bardzo Was uraziło że napisałem słowo rodzinne. wielokrotnie pisaliście że panuje tu rodzinna atmosfera, przyjacielska a teraz się tego wypieracie?

czyli co? Na forum się wszyscy głaskają, jest ładnie i przyjemnie a na zlotach dziwki, chlanie i zbiorowe zadymy okolic?

i po drugie WYRAŹNIE napisałem że to tylko moje zdanie odnośnie atrakcji.

Pisząc rodzinny nie miałem na myśli słodkiego pierdzenia, kanapek na kocu i spacerów po lesie. Chodzi o klimat jaki jest tu stworzony, że czujemy się razem związani tak jak piszesz Janusz. Czemu Wy się tak spinacie? Chyba za mało jest tych zlotów

Wiecej luzu :mrgreen:
Ostatnio zmieniony pn 06 lip 2009, 22:47 przez Fred, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz

Post autor: Kornik » pn 06 lip 2009, 22:46

Fred pisze: Zresztą bardzo Was uraziło że napisałem słowo rodzinne. wielokrotnie pisaliście że panuje tu rodzinna atmosfera, przyjacielska a teraz się tego wypieracie?
Fredziu poprostu kilka osób odczytało to dosłownie w sensie że rodzinne w sensie ze dzieci, rodzice, dziadkowie itd. a nie że my w sumie jak "rodzina" (co niejeden raz słyszę przy różnych okazjach) po prostu to co proste ludziom często wypada z głowy.

Luke striptizerki można zamówić na inny zlocik :)

Toyota CHR Hybrid

Awatar użytkownika
Gregory
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Grzesiek
województwo: małopolskie
Kontakt:

Post autor: Gregory » pn 06 lip 2009, 22:48

No to chyba rozpętałem kolejną wojnę :sad: . A mi nie o to chodziło. Pisząc o atrakcjach :tts - miałem ma myśli tą ładniejszą płeć na tym zlocie w licznym gronie, a nie tancerki :evil: . Tzn, że nie będzie to tylko męski zlot, a każdy postara się zabrać ze sobą tą lepszą połowę i w tedy można jakieś zabawy, konkursy zrobić ;-) .
Ps. Nawet na organizowanych zlotach, jak tańczą "tancerki" jest niekiedy miło popatrzeć ( jak robią to profesjonalistki ), ale bez tego by się pewnie obeszło - takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam.
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów

Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.

CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 07 lip 2009, 11:10

kruhy pisze:"Jestem zbyt piękny i zbyt młody żeby za to jeszcze płacić"
No właśnie, to może być o mnie.
Luke pisze:Sowa bardzo postepujesz w ten sposob 'fair'
chcesz wjechac i nie placic za cpos co wszyscy placa.
Ugięły mi się moje nogi w kolanach i takie pytanie ciśnie na usta. To może włączyć w cenę osobodniówki obowiązkową płatność za trzykrotny przelot szybowcem z niewątpliwie przyjemnym korkociągiem i orgazmorodnym lotem ap said dałn na wysokości 1,5 m. To nic, że nie każdy będzie zainteresowany, ale przecież będzie w programie. No i zainteresowani będą mieli taniej, tak?
Albo może obowiązkowy zakup koszulek, bo to przecież tez na zlot. Ciekawą regułę widze Luke w Twoich wypowiedziach. Z reguły jesteś tolerancyjny do bólu, każdy może robić co chce i stosujesz logiczne zasady, ale jeśli sprawa tyczy dupy, to zbiorowa odpowiedzialność wskazana i żadnych wyłomów. Wszystkim ma się podobać i już. Zauważ, że nikt nie wypowiedział się, że :tts są niefajne, ale nie wszyscy chcą za nie płacić i tyle. Ja w każdym razie nie będę, a z pewnością nie tutaj. Jak se zechcę zapłacić za :tts to se podreptam do jakiego gogo, albo plejboja zanabędę.
Ale luzik, zawsze możesz pokazać oczy ważki. :confused ;-)
Czy ktoś che zapłacić za oczy ważki?

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: muchaok » wt 07 lip 2009, 14:09

No właśnie, bo gdyby nie było wiadomo o co chodzi, jak w Białej na jesieni, to nikt by nie kręcił nosem i nie byłoby fochów !!!
Czy ktoś się do LUKE wtedy zgłosił po zwrot kosztów, bo nie był zainteresowany laskami co się rozbierały ?
Poza tym, kurde każdy facet chętnie popatrzy na cycki, co najwyżej niewygodnie mu o tym oficjalnie pisać i się do tego przyznawać. Ewentualnie ja jestem zboczony cycoholik i zawsze chętnie na cycki popatrzę, areszta jest normalna.
Dyskusja zamknięta i tak w temacie cycków, bo gospodarze sobie nie rzyczą gołych :tts u siebie na terenie, więc nie wiem o co w ogóle toczymy takie boje ? O zasady, czy sie powinno czy nie ? czy wszyscy czy nie ? - litości.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz

Post autor: Kornik » wt 07 lip 2009, 14:38

Bezmiechowa już za 31 dni :) i to się liczy, atrakcją dla mnei będzie zobaczenie waszych mord i może w końcu oblecenie całej Soliny :) bez deszczu (co nie Musza? ;) )

Toyota CHR Hybrid

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: muchaok » wt 07 lip 2009, 14:48

Lecimy ponownie razem ?? Korniku ??
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz

Post autor: Kornik » wt 07 lip 2009, 14:55

Ja jestem za :) Tylko jeszcze nie wiem czy z rana czy po godzinei 16-tej (piątek)

Toyota CHR Hybrid

Awatar użytkownika
Edek
pisarz
pisarz
Imię: Edyta
Kontakt:

Post autor: Edek » wt 07 lip 2009, 15:21

muchaok pisze:Czy ktoś się do LUKE wtedy zgłosił po zwrot kosztów, bo nie był zainteresowany laskami co się rozbierały ?
Nie, ja nie zgłosiłam się po zwrot kasy bo to była decyzja organizatora ale co jak co zainteresowana laskami nie byłam.
muchaok pisze:Poza tym, kurde każdy facet chętnie popatrzy na cycki
zapomniałeś muchaok, że nie tylko faceci przyjeżdżają na nasze zloty.

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
Kontakt:

Post autor: mrf » wt 07 lip 2009, 19:08

Koniec o cyckach :tts bo i tak ich nie bedzie (post Kruhego - to jest osrodek uczelniany i kierownictwo sobie nie zyczy).

koniec, end, fin itd.
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
igor
klepacz
klepacz
Imię: Igor
Kontakt:

Post autor: igor » wt 07 lip 2009, 19:58

ale jaja... :sad: co tu się dzieje :?:

ODPOWIEDZ