Polecam artykul >> http://motoryzacja.wm.pl/motoryzacja/Mo ... zpan,13375 bezposrednio o nas, ale to tak bajdełej
W końcu pozytywnie.
- Fabiq
- klepacz

- Kontakt:
W końcu pozytywnie.
Czesc.
Polecam artykul >> http://motoryzacja.wm.pl/motoryzacja/Mo ... zpan,13375 bezposrednio o nas, ale to tak bajdełej
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- Little Sister
- klepacz

- Kontakt:
- rommi
- ostry klepacz

- Kontakt:
No to teraz juz niekoniecznie pozytywnie : http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... 101830.197
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
e tam... ale to juz skrajnosc skrajnosci wiec watpie by wszystkich pozniej wrzucali do tego samego wora.
Z drugiej strony dla mnie to by bylo i lepiej jakby kierowcy puszek uwazali na mnie tylko z tego powodu ze za kazdym razem jak mi zajada droge to im urwe lusterko albo stuninguje drzwi

Z drugiej strony dla mnie to by bylo i lepiej jakby kierowcy puszek uwazali na mnie tylko z tego powodu ze za kazdym razem jak mi zajada droge to im urwe lusterko albo stuninguje drzwi
A Rh POSITIVE
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
moze tak byc. wiekszosc wypadkow jest spowodowana przez puszkarzy i sie mowi ze to wina motocyklistow.
po wiekszosci napadow ucieka sie samochodem...
zreszta mam gdzies co ludzie o mnie mysla jak siedze na mootcyklu i co sobie pomysla jak bede przejezdzal. Chyba ze ktos rzuci mi prosto w twarz ze jestem zlodziejem
po wiekszosci napadow ucieka sie samochodem...
zreszta mam gdzies co ludzie o mnie mysla jak siedze na mootcyklu i co sobie pomysla jak bede przejezdzal. Chyba ze ktos rzuci mi prosto w twarz ze jestem zlodziejem
A Rh POSITIVE
- Jacko
- ostry klepacz

- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
A ja niechciałbym żeby ludzie postrzegaali nas motocyklistów jako złych ludzi przed którymi należy od razu uciekać. Strach i wrogość niczego nie załatwi.
I dlatego też troszkę martwi mnie to, że WP więcej ludzi odwiedzi.
Chociaż patrząc na komentarze nie jest tak źle. Są też wypowiedzi motocyklistów (prawdziwych) którym proceder oskarżonych jest obcy.
I dlatego też troszkę martwi mnie to, że WP więcej ludzi odwiedzi.
Chociaż patrząc na komentarze nie jest tak źle. Są też wypowiedzi motocyklistów (prawdziwych) którym proceder oskarżonych jest obcy.
- roads
- klepacz

- Kontakt:
Święte słowa, niby mały artykuł ale jak dużo można nim zrobić. Przełammy ten stereotyp niebezpiecznych motorów bo w sumie wychodzi na to i generalnie tak to jest że nas broni tylko to co mamy na sobie także polecę tematem z pewnej znanej wszytkim bajki o zielonym potworze powiedzianej przez pewnego osła "my swoje lęki nosimy jak odzież wierzchnią" niech karoseryjni "mordercy" przyznają wreszcie rację, to oni powodują te wszystkie sprawy związane z obcierką w korku i upadkiem przy slalomie do świateł a chodzi tylko o to żeby bylo ok, jasne że nie trzeba wszędzie za wszelką cenę być pierwszym ale w życiu każdego z nasz zdażyła się chyba syt. że wyciągnął dwa koła z garażu zamiast czterech bo po prostu musiał gdzieś zdążyćJacko pisze:Oby się pozytywny temat rozpowszechnił na całą Polskę.