PYTANIE JEST PROSTE.

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr
województwo: mazowieckie

Post autor: ppamula » wt 09 cze 2009, 00:24

SOWA, otóż głowne forum klubu to jest to
viewforum.php?f=1
a tematy o których piszesz to są te
viewtopic.php?t=6336
viewtopic.php?t=4861
a Ty wskazałeś forum dyskusji o mediach i sponsorach,
natomiast ja napisałem o tematach ORGANIZACYJNYCH gdzie w zasadzie są same listy spraw i wcale ich nie skasowałem tylko przesunąłem.
Co do starej historii to najczęściej był to jeden worek-temat w którym było wszystko i trudno było się czegokolwiek doszukać, ale fakt to jest historia.

Nie mam zapędów dyktatorskich tylko raczej nieudolne administrowanie. Zareagowałem na wskazówki kilku osób że tamatów ze skrótem CZD jest za dużo i coś z tym trzeba by było zrobić.

Kiedyś taki podział tematów organizacyjnych bardzo mi przynajmniej pomógł w panowaniu nad organizacją CZD+DD, teraz jest nie przydatny a tam są nudne fakty. Wrzucanie wszystkiego do jednego worka było by jeszcze większym zamieszaniem i w dodatku nie do odwrócenia.
Max_lt, Z tymi licznikami to nie do Ciebie. Mam wrażenie że Sowa protestuje jak mu się ten licznik narusza za offtop.
SOWA, Unikam kasowania postów, nawet offtopowych, w przeciwności do Kornika, tylko je przesuwam
i cieszę się że wypowiadasz się w imieniu wszystkich ownersów.
Ostatnio zmieniony wt 09 cze 2009, 07:57 przez ppamula, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
PETER
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: PIOTR

Post autor: PETER » wt 09 cze 2009, 00:31

Nie wypowiadam się za innych ale mi osobiście podoba sie sprawa jest wyjaśniona wiem gdzie mam szukać i o to chodzi. Myślę że można było uniknąć zamieszania informując że wszystko zostało przeniesione -- i tu linki do stron :twisted:
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"

Awatar użytkownika
Joaśka
pisarz
pisarz
Imię: Joanna
Kontakt:

Post autor: Joaśka » wt 09 cze 2009, 07:51

Cześć!

No piękne połączenie tematu CZD z długością członka KORNIKA.
Przegięliście Panowie!!!!
Obrzydliwi jesteście
:evil:

Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 09 cze 2009, 07:57

ppamula pisze:Nie mam zapędów dyktatorskich tylko raczej nieudolne administrowanie.
Weź mnie nie osłabiaj. Od trzech lat udolnie opiekujesz się forumem. Moje uwagi nie tyczą się w żadnym stopniu administrowania. Ono jest bez zarzutu.

ppamula,
Króciutko tylko napiszę, że przewidziałem, że spróbujesz przedstawić mnie jako niepotrafiącego szukać tematów na forum. Lekkomyślna to strategia. Jeśli pragniesz potwierdzenia moich słów to zadaj pytanie.
Dziś CZD możesz wetknąć w każde miejsce i głosić, że tak było zawsze. Na władzę nie poradzę.
I nie ma co tu mydlić oczu, że tematy są tu czy tam, bo sam doskonale wiesz, że przedwczoraj nie było ich widać nigdzie. Świadczą o tym nie tylko moje słowa, ale i Petera i Maxa i Romiego. Brniesz coraz dalej.

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: ppamula » wt 09 cze 2009, 08:08

Chyba jednak się mylisz. Bo nigdy bym nie usuną tematu ze zdjęciami CZD albo dyskusji. Posługiwanie się postami Maxa i PETERA jest delikatnie mówiąc niepoprawne, Nic takiego nie powiedzieli w postach powyższych. Mam ich przytaczać ?
Proponuję nie używać złych argumentów.

Zniknęła cała kategoria CZD bo tematy rozparcelowałem z uwagi na organizacyjne i dlatego przypuszczam że Rommi ich nie znalazł.
Szukaj dalej dziury w całym i zapraszam Cię do wypowiadania się w imieniu całego grona.

Istnieje jeszcze takie coś jak telefon jak coś się zauważyło błędnego ale rozumiem że jest to dla Ciebie forma obca.

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Rafał

Post autor: C_L_K » wt 09 cze 2009, 08:59

Chłopacy! Chłopacy!!!!! Dyskusja jak najbardziej ok., ale te podprogowe przekazy i uszczypliwości między wierszami chyba nie są potrzebne. Warto aż tak kruszyć kopie?

Przychylam się do zdania Sowy, że tematy, nawet jak było ich za dużo i się zdeaktualizowały, powinny zostać na swoich miejscach. Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie na miejscu Piotrka, żebym administrując to całe zamieszanie (duży szacun za kawał dobrej roboty), pytał i uzgadniał z ogółem każdą decyzję. Ktoś kiedyś napisał (nie pamiętam już kto, ale pamiętam takiego posta, że za dużo tych tematów CZD i że jest mętlik. Admin to wyłapał, spróbował wyprostować. Jeśli komuś się to nie podoba (na przykład mi :twisted: ), wystarczy o tym głośno pogadać i uzgodnić powrót do starej formy (niech żyją archiwa ;)). Ale takie spięcia nie są chyba nikomu potrzebne :evil:

No chyba, że to jak w starym, dobrym małżeństwie. Fajnie jest się czasem pokłócić, żeby się później móc pogodzić...
...Ale o to was panowie nie podejrzewam :mrgreen:

A co do wywodów na temat wzwodów, to chyba fucktycznie nie ten dział. Ale po przeniesieniu do offtopu, na pewno miałby dużą czytalność ;)

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: ppamula » wt 09 cze 2009, 09:35

Bardzo prosze wszystkich moderatorow o niekasowanie postow w rym temacie jak to bylo poprzednio zrobione.

Awatar użytkownika
Joaśka
pisarz
pisarz
Imię: Joanna
Kontakt:

Post autor: Joaśka » wt 09 cze 2009, 09:50

Z "PROSTEGO PYTANIA" rozpętała się burza do której, wciągnięty został nawet Członek Kornika.Jest do dla mnie niezbyt trafne miejsce na takie posty bo Wasze działania w CZD to jakby Wizytówka Ownersów i to,co Kornik ma w portkach kompletnie nie współgra.
Jest zwyczajnie śmietnikiem w temacie CZD. I czemu nie wystrzeli się tego typu wpisów w kosmos? I to jak najszybciej!!!!

Moim skromnym zdaniem zaczynacie załatwiać swoje osobiste za i przeciw w wątku CZD.
Nie tędy droga Panowie!!!!

To,co robicie dla dzieciaków a zwłaszcza CZD idzie w świat. Czytają ludzie, którzy Was wspierają materialnie ,ludzie biorący udział w Akcjach tego typu a nawet dzieciaki, dla których to robicie.
I co widzą? Utarczki słowne+ KORNIKOWEGO pitula.

Na Forum może wypowiedzieć się każdy. Po to jest.
Ale CZD powinno być traktowane z należną tematowi kultura, humorem etc.
To tworzy Waszą historię i jak dla mnie jest Wirtualną Kroniką OWNESÓW.
Po co więc to wyrzucać? Po co niszczyć karty historii zapisane Waszymi osiągnięciami?

Chcecie założymy pisaną ręcznie kronikę OWNERSÓW. Ku potomnym.
Założyliście Stowarzyszenie.TAK? Ludzie patrzą teraz trochę inaczej na to,co robicie.
Przyglądają się, czytają i wyciągają wnioski.
Jako Stowarzyszenie macie więcej możliwości działania ale i więcej obowiązków.
Choćby na Forum.
Ja na stronie Stowarzyszenia ,które założyłam w Lublinie nie pozwalam na niesmaczne wtręty w tematach Akcji dla dzieci czy innych podobnych. Jest miejsce na głupawkę gdzie indziej.
Moja prośba !!!!
Nie usuwajcie historii, nie wyrzucajcie Waszej pracy do kosza. Przygotowania do akcji to też część Waszych działań. Jak się nie przygotujecie to nic nie zrobicie.
A różnice zdań były, są i będą.Tylko nie w ten sposób. Nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Popsuje i relacje między Wami i postrzeganie Was.
Joaśka

SOWA!
Wiem,że chcesz dobrze. Popieram nie wyrzucanie do niszczarki dobrej roboty!!!!!

Pamuła!!!
Zaczynam mieć wrażenie,że źle na Ciebie wpływa zbyt duże obciążenie funkcjami.Czy Ty masz jakieś problemy?
Zaczyna się podział ludzi na Tych i Tamtych. Na trzymających władzę i na podwładnych.
To nie wróży dobrze.
Ale to jest moja i tylko moja opinia.
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: ppamula » wt 09 cze 2009, 11:03

Jestem czlowiekiem omylnym jak kazdy, ale zarzucanie mi zlej woli i zapedow dyktatorskich to za duzo.
Poza tym nie lubie prac brudow publicznie a nie ja zacząłem ten temat.

Uwazam ze wszyscy w dzisiejszych czasach umieja korzystac z telefonow
poniewaz Sowa postepuje w ten sposob juz co najmniej trzeci raz to uznaje ze ma w tym jakis cel. Oddaje sie pod sąd kolezenski ktory mam nadzieje zorganizujemy w najblizszych dniach.

Problemy? Mam, a ktoz ich nie ma ale wymienianie ich bylo by publicznym praniem brudow, czego nie lubie robic.

Awatar użytkownika
Max_lt
teksciarz
teksciarz
Imię: Michał

Post autor: Max_lt » wt 09 cze 2009, 11:09

Joaśka pisze:
Moim skromnym zdaniem zaczynacie załatwiać swoje osobiste za i przeciw w wątku CZD.
Relaks Madame. Wszyscy się lubią i szanują. Siusiak przystoi bardziej niż formalne przywoływanie do porządku.
A może by dać napis, że bez krawatów nie wpuszczamy. Klient w krawacie jest mniej awanturujący się.
m.

Awatar użytkownika
Max_lt
teksciarz
teksciarz
Imię: Michał

Post autor: Max_lt » wt 09 cze 2009, 11:14

Popieram Ppamulę, ktoś musi decydować i nie pytać co 5 minut.
Innych też. W ich prawie do wypowiedzi. Co nie znaczy, że mają rację. Ja dałem się przekonać, że jej nie mam.
m.

Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: WiktorVFR » wt 09 cze 2009, 11:28

Ja uwazam ze pozadek musi byc,
jestem przeciwko kasowaniu starych tematow
jestem za nowym oddzielnym działem typu "wspomnien czar" na stare tematy

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: muchaok » wt 09 cze 2009, 13:48

Joaśka pisze:Cześć!

No piękne połączenie tematu CZD z długością członka KORNIKA.
Przegięliście Panowie!!!!
Obrzydliwi jesteście
:evil:

Joaśka
Ano jestesmy obrzydliwi, i dziwi mnie że do tej pory nie zdawałaś sobie z tego sprawy.
A może była to tylko próba zwrócenia uwagi na co innego.... odciągnięcia tematu dyskusji i innych wtrącających się pomiędzy Panów polemizujących - w ten czy inny sposób, słusznie czy nie słusznie, z racją czy bez racji....
Poza tym nie zgadzam się, aby przypinać metkę przegięcia wszystkim - pisząc: " przegięliście Panowie " To ja przegiąłem ( o ile większością głosów zabranych w dyskusji, moje stwierdzenie uznane zostanie za przegięte. Póki co, tylko Ty Joasiu uznałaś to za przegięcie, a nie żarcik - może ciut niesmaczny... ale te niesmaczne są najśmieszniejsze )i nazywajmy rzeczy po imieniu. Nie widzę powodu do odpowiedzialności zbiorowej.
Joaśka pisze:

To,co robicie dla dzieciaków a zwłaszcza CZD idzie w świat. Czytają ludzie, którzy Was wspierają materialnie ,ludzie biorący udział w Akcjach tego typu a nawet dzieciaki, dla których to robicie.
I co widzą? Utarczki słowne+ KORNIKOWEGO pitula.

Joaśka

[/color]
Idąc dalej za Twoimi długaśnymi postami, które mimo wszystko przeczytałem :P
kurka rurka czy ktoś tu widział KORNIKOWEGO pitula, pisiora, reksia, małego, spajkiego, wacka, ryszarda, misia... czy jak by członka męskiego nie nazywać ??
Kurde żesz w morde, no nie, nie i jeszcze raz nie.. a co nie ?? nie zgadzam sie z takim spłycaniem. Jak by ktoś sie pytał, to tak właśnie tworzą się plotki. Idąc dalej tym tokiem rozumowania oraz czytając temat, można pomyśleć, że były załączone zdjęcia KORNIKOWEGO pitula, pisiora, reksia, małego, spajkiego, wacka, ryszarda, misia... tylko zostały przez moderatora, admina czy innego pierwszego po Bogu skasowane a tak nie było i ja protestuję !!!!!!!! Pisor na wierzch i oczy ważki !!!! KORNIK DO TABLICY !!
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: muchaok » wt 09 cze 2009, 14:00

Panowie, to ja teraz już całkiem serio. Moze skończymy kopać sie po jajach i załatwmy wszystko w cywilizowany sposób ?? Żebyśmy się nie znali, nie szanowali, a przynajmniej byli z 2 różnych końców tego pięknego kraju nad Wisłą - to może bym w połowie zrozumiał. Ale kurde nie rozumiem. Nie bedę stawał po niczyjej stronie - bo nie o to chodzi. Dajcie spokój tym przepychankom na forumie - bo kurde na prawde robi sie niemiło..... i to bardzo niemiło, z powodu czego jest mi zaj..ście przykro.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » wt 09 cze 2009, 14:37

muchaok pisze:Dajcie spokój tym przepychankom na forumie - bo kurde na prawde robi sie niemiło..... i to bardzo niemiło, z powodu czego jest mi zaj..ście przykro
Nieczęsto się to zdarza, bo lubię się droczyć z Mucha, ale tym razem przyznaję mu rację. My się znamy i wiemy, że to tylko droczenia i bicie nie potrzebnej piany. Wyobraźcie sobie co o nas pomyśli ktoś kto wejdzie i będzie chciał poczytać o pięknych akcjach które robimy ?????

Dajcie sobie panowie na wstrzymanie, wymieńcie poglądy w realu, gdzie się lubicie i często spotykacie. Niech nasze forum zostanie takie jakie było do tej pory :)

Miłe i przyjazne dla wszystkich :mrgreen:

:wiewiora
Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Zablokowany