Ale postaram się być.
LUBLINRING 2009-06-21
- Arczi
- klepacz

- Kontakt:
Proponuję zrobić listę już teraz , aby przygotować zaplecze imprezy. Osobiscie jestem za naclegiem w okolicach Zalewu Zemborzyckiego - jak 2 lata temu. Warunki w domkach - wczesny Gierek, kąpieli w zalewie też nie polecam, ale najważniejsze, że blisko toru - ok. 2km , co może mieć duże znaczenie po całonocnej imprezie. Jeżeli zdecydujecie się na Firlej to nie ma sprawy, jest to ok. 40 km od toru - trochę wiecej problemów będzie z oganizacją , ale damy radę Joaśka zna sie na tych sprawach. Piotrek tradycyjnie obejmujesz role grillmena, może uda sie zorganizować koncert The Roads.
- Joaśka
- pisarz

- Imię: Joanna
- Kontakt:
Cześć!
Jeśli chcecie kwaterę blisko Toru to macie zagwarantowaną w cenie 100 zł/ doba za domek 5-cio osobowy( bez wyżywienia ). Śniadanie to koszt 7 zł, obiad 13 zł, obiadokolacja 14zł, sama kolacja - 7 zł.
Domki są na terenie Ośrodka Graf-Marina nad Zalewem Zemborzyckim.Czyli tuż obok Toru.
I też wydaje mi się,że taka opcja noclegu jest lepsza z wielu względów ( popieram Arcziego w całej rozciągłości)
Jeśli macie inne zdanie to mogę odwołać rezerwację (zaklepałam 5 domków bo więcej nie ma). Decydujcie Panie i Panowie
Po uzgodnieniu miejsca zajmiemy się częścią rozrywkową dla Ownersów coby oprócz spania i śmigania na Torze doświadczyli innych uciech na łonie natury
naszej pięknej Lubelszczyzny.
Pozdrawiam --- Joaśka
Jeśli chcecie kwaterę blisko Toru to macie zagwarantowaną w cenie 100 zł/ doba za domek 5-cio osobowy( bez wyżywienia ). Śniadanie to koszt 7 zł, obiad 13 zł, obiadokolacja 14zł, sama kolacja - 7 zł.
Domki są na terenie Ośrodka Graf-Marina nad Zalewem Zemborzyckim.Czyli tuż obok Toru.
I też wydaje mi się,że taka opcja noclegu jest lepsza z wielu względów ( popieram Arcziego w całej rozciągłości)
Jeśli macie inne zdanie to mogę odwołać rezerwację (zaklepałam 5 domków bo więcej nie ma). Decydujcie Panie i Panowie
Po uzgodnieniu miejsca zajmiemy się częścią rozrywkową dla Ownersów coby oprócz spania i śmigania na Torze doświadczyli innych uciech na łonie natury
Pozdrawiam --- Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
- Joaśka
- pisarz

- Imię: Joanna
- Kontakt:
Cześć!
Do zarezerwowanych domków dołączyłam jeszcze rezerwację wiaty.Niestety jest tylko mała i koszt jej rezerwacji to 150 zł doba oraz mały grill x 2 bez opłat(również taki został)
Jeżeli nie reflektujecie na takie rozwiązanie to odwołam rezerwację.
Pozdrawiam --- Joaśka
Do zarezerwowanych domków dołączyłam jeszcze rezerwację wiaty.Niestety jest tylko mała i koszt jej rezerwacji to 150 zł doba oraz mały grill x 2 bez opłat(również taki został)
Jeżeli nie reflektujecie na takie rozwiązanie to odwołam rezerwację.
Pozdrawiam --- Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
- Arczi
- klepacz

- Kontakt:
Po ostatnim wydarzeniu trudno cokolwiek pisać w takich tematach.....Joaśka nic nie odwołuj. Chętni na pewno sie znajdą. Dwa lata temu mała wiata wystarczyła więc i teraz damy radę. Trzeba będzie pokombinować z grillem, bo 2 małe to trochę za mało. Aby uniknąć sytuacji (jak w ubiegłym roku) z opóźnionym dowozem prowiantu proponuję zrobić listę i zrzutę przelewem przed imprezą (stawkę ustalimy wspólnie) , a my zadbamy o to, aby żarcie było już na miejscu imprezy od piątku. Proszę o dopisywanie się na listę z podaniem dnia przyjazdu (PIĄTEK, SOBOTA)
Lista chętnych na nocleg
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Lista chętnych na nocleg
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
- Kornik
- ostry klepacz

- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
No w tym roku ja nie podaruje toru
Proszę o dopisywanie się na listę z podaniem dnia przyjazdu (PIĄTEK, SOBOTA)
Lista chętnych na nocleg
1. ppamula; piatek
2. kornik; piątek
3. ryba (+ kasia pewnie) + kolega ryby; data niewiem kiedy, zapytam później ale wiem że chce
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Proszę o dopisywanie się na listę z podaniem dnia przyjazdu (PIĄTEK, SOBOTA)
Lista chętnych na nocleg
1. ppamula; piatek
2. kornik; piątek
3. ryba (+ kasia pewnie) + kolega ryby; data niewiem kiedy, zapytam później ale wiem że chce
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid