to mnie teraz zaskoczyłeś ...a trochę więcej szczegółów tej myśli ????binio pisze:VFRka jest o wiele lepsza i wygodniejsza od Viadra
no tu się zgodzę w 100% i tez z takim założeniem chce kupićbinio pisze:Viadro z enduro ma niewiel wspolnego, to turystyk SZOSOWY
według mojej oceny Afrika GS Tenerka V strom i Viadro to podobna klasa motocykli z którymi raczej VFR nie za bardzo ma coś wspólnego ( no może to ze ma dwa kola)binio pisze:ja nie wyobrazam sobie zmiany VFRy na Varadero, rozumiem jeszcze zmiane na np Afryke, GSa, Tenerke czy inne ciezkie enduro
mi się wydaje ze V2 ma lepsza charakterystykę ale to zależy co kto lubibinio pisze:VFRka ma to "cos", namiastke sportu, wyglad, charakterystyke pracy silnika
tego właśnie oczekujebinio pisze:Viadro ma jedna przewage - lepiej tlumi nierownosci drogi
mam umawianą jazdę próbną czekam na lepsza pogodę ...binio pisze:pozycz od kogos Viadro i sie przelec kilkaset km zebys nie zalowal
Tak spytam - ile Ty na Wiadrze przejechałeś ???binio pisze:Viadro NIE JEST WYGODNIEJSZE,
To o czym piszesz dotyczy nowego modelu...binio pisze:Wiesz, ze VFR jest najczesciej wystawianym motocyklem wg jakiegos tam magazynu. I jak tak patrze na dzial Gielda to cos w tym jest. Bardzo duzo Ownersow pozbywa sie swoich sprzetow, mimo ze sa w ekstra stanie (!!!). Trzeba sie rozwijac
ostatnimi czasy używam motorka prawie wyłącznie na dłuższe wyprawy tj pow 2000 km i zawsze z plecakiem ... i za każdym razem kiedy podczas powrotu przekraczamy polska granice to mam nieodparte wrażenie ze motorek rzuca na koleinach źle wybiera nierówności itd. ogólnie ostatnie km walczymy z motorkiem i bólem wszystkich mięśni i kości ...Fazer72 pisze:Daro1980 zależy czego od moto oczekujesz i jeśli Ci czegoś w VFR ce brakuje - to CZEGO
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości