Hanysy na VFR czyli zamkowe spotkania czwartkowe w Chudowie

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
olo
klepacz
klepacz
Imię: Olek
Kontakt:

Post autor: olo » pt 01 paź 2010, 19:12

Idea MEGAZAJEBISTA ! Piszę się bez dwóch zdań !
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section :-)

Awatar użytkownika
MC_Hammer
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Maciej
województwo: mazowieckie

Post autor: MC_Hammer » sob 02 paź 2010, 20:04

Fajnie, Wam też dziekuję za odzew :mrgreen:

A teraz na poważnie to mam pytanie.
Fred, olo, jestescie w stanie skompletować ekipę chętnych do szkolenia nie mniejszą niż 10-12 osób ???

To jest jedynie przymiarka, żebyśmy wiedzieli na co się szykujemy, oczywiście górnej granicy ilości chętnych nie ma :twisted:

Jeśli to nie problem zamieśćcie wstępną listę w tym wątku potem jak się skrystalizuje umieścimy ją tam, gdzie jej miejsce (czyt. w odpoweidnim do tego temacie)

PS. Sorry za kopiowanie tekstu we wszystkich działach ale tak jest logiczniej ;)

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » ndz 03 paź 2010, 09:48

Proponuje założyć temat w dziale głównym VFR-OC pod nazwą np. "Ratownictwo - kurs dla South Park". Więcej osób to zobaczy i więcej może dołączyć.

Awatar użytkownika
MC_Hammer
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Maciej
województwo: mazowieckie

Post autor: MC_Hammer » ndz 03 paź 2010, 13:13

Fred, rozdzielę te tematy jak będzie się coś krystalizowało.
Każdy dostanie swój kawałek tego tematu, wydaje mi się po prostu, że na chwilę obecną to jest dobre miejsce na tego typu dyskucję.
I rozeznanie Waszej siły, ilości chętnych wziecia udziału w tym przedsięwzięciu.

PS. Jeśli chcecie połączenia tematów dla Hanysów i South Parku też dajcie znać.

Ale jeśli chcecie już teraz, to ja sie podporządkuję ;)

[ Dodano: 2010-10-04, 19:37 ]
Centrum zaczeło tworzyć wstępną listę chętnych z warszawy i oklolic, jak i u Was się uda podjąć temat, utworzę to samo dla Hanysów w ratownictwie drogowym tylko dla Was.

Awatar użytkownika
Poldek13
pisarz
pisarz
Imię: Robert

Post autor: Poldek13 » wt 12 paź 2010, 13:57

A ja do Chudowa powróce-) Jedzie ktoś w ten czwartek? Chyba to ostatni dzwonek przed zamieciami i mrozem-)
Poldek

Awatar użytkownika
thrillco
pisarz
pisarz
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: thrillco » wt 12 paź 2010, 14:06

taka pogoda, ostatnie dni przed zimna jesienia a ja mam do 17 zajecia na uczelni, ;/

Awatar użytkownika
emil
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Łukasz
województwo: śląskie

Post autor: emil » wt 12 paź 2010, 15:19

ja tam RZadko jeżdżę :D
Ostatnio zmieniony śr 13 paź 2010, 11:33 przez emil, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Poldek13
pisarz
pisarz

Post autor: Poldek13 » śr 13 paź 2010, 10:10

emil pisze:ja tam żadko jeżdżę :D

Ja też nie często, może z 4 razy w tym roku byłem. Teraz w taką pogodę to moge jechać bo nie tak daleko, jeździłem ostatnio do 20 tej i delirke miałem jeszcze z 2 godzinki po przyjeździe-)

[ Dodano: |1 Kwi 2011|, o 14:14 ]
Hello!!! Byłem wczoraj w Chudowie, niedługo ale VFR-ki widziałem, jednak ktoś tam zagląda-) Srebrny i granatowy witek, i 2 czerwone 46ki, nie udało mi sie porozmawiać bo właścicieli nie widziałem więc nie wiem czy ludzie z forum
Poldek

Awatar użytkownika
8Bodzio8
pisarz
pisarz
Imię: Tomek

Co tygodniowe miejsce spotkań na śląsku - co wy na to ??????

Post autor: 8Bodzio8 » czw 21 kwie 2011, 21:27

Jak coś takiego się odbywa to liczę na info.

Mianowicie znajomy z krakowa sprzedał mi temat, że przez cały sezon co czwartek u nich chłopaki mają miejsce gdzieś w centrum krakowa z prostą o rzech pasach i jakąś stacją benzynową na której można się zatrzymać. Co tydzień co czwartek pod wieczór spotykają się motocykliści, żeby pośmigać po prostej, na kole, pogadać, itd. Myślałem nad zaszczepieniem tematu gdzieś u nas. Było by nieźle jakby bez specjalnego umawiania można by się wybrać w miejsce, gdzie można by zastać wariata podobnego do siebie.

Nie zawsze nam łatwo umówić się na jakieś wspólne śmiganko a w takim miejscu zawsze można by kogoś spotkać. Oczywiście początki będą pewnie śmieszne ale jak zapodamy temat pocztą pantoflową to temat ma szanse rozwoju.

Napiszcie czy i ew jakieś propozycje miejsca. Dobrze by było jakieś miejsce gdzie będzie szeroko.

Z mojego miejsca zamieszkania fajnie jak by to była aglomeracja katowicka.

Mnie tak na szybko nasuwa się jakiś odcinek średnicówki ale lepsze było by miejsce gdzie po rundzie w jedną stronę można by szybko zawrócić i podjechać do stacji czy miejsca zbiórki.

Dobra Panowie i Panie coś czuje, że trochę odjechałem z tematem i zaraz dostanę zjebkę od szanownych forumowiczów więc czekam na odzew ;-)
Prędkość w kilometrach/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną i w żadnym wypadku nie należy jej sztywno stosować. ;-)

Awatar użytkownika
Poldek13
pisarz
pisarz

Post autor: Poldek13 » czw 21 kwie 2011, 22:00

Jaką zrypkę? Uważam że to super pomysł. Do tej pory w czwartki były spotkania w Chudowie, ale możemy pokombinować gdzieś bliżej. Gdyby pomysł przyjął się by było fajnie, bo zawsze w jakiś dzień w tygodniu wiesz że podjedziesz i na pewno tam kogoś spotkasz, pogadasz o wszystkim, ja jestem za!!!
Poldek

Awatar użytkownika
emil
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Łukasz

Post autor: emil » czw 21 kwie 2011, 22:17

zagadajcie do ekipy z forum śląskich, oni gdzieś w dg na terminalu sie spotykają ;)

Awatar użytkownika
puzon
klepacz
klepacz
Imię: Piotr
województwo: opolskie
Kontakt:

Post autor: puzon » pt 22 kwie 2011, 00:21

Poldek13 pisze: Do tej pory w czwartki były spotkania w Chudowie, ale możemy pokombinować gdzieś bliżej.
W tym roku zamierzam kilka razy podjechać do Chudowa ale jak będziecie mieć swoją lokalizację gdzieś w Silesi to też chętnie przyjadę albo przyjedziemy, tylko dawajcie znaki dymne gdzie i kiedy.

Awatar użytkownika
Poldek13
pisarz
pisarz

Post autor: Poldek13 » wt 26 kwie 2011, 12:16

HALO POŁUDNIE!!!!-)) Proponuję pociągnąć temat. Mam propozycję, może w czwartek spotkanie w tym Chudowie? Usiądziemy większą grupą i coś wymyślimy? Jeśli Chudów nie to jakieś inne miejsce spotkań?? Może Skała-Ojców?? Co wy na te czwartkowe spotkanie??
Poldek

waclv
teksciarz
teksciarz
Imię: Piotr
Kontakt:

Post autor: waclv » wt 26 kwie 2011, 16:46

Ja się jak najbardziej piszę na spotkania, tylko według mnie Chudów jest trochę niefortunną lokalizacją więc warto byłoby coś w tym temacie odświeżyć i zmienić lokalizację , przykładowo można by gdzieś bliżej stolicy Śląska? Może przykładowo dolina 3 stawów?
dużo terenów zielonych parę barów gdzie można usiąść i wypić lemoniadę :razz: i miejscówka gdzie spotykają się też inne grupy motocyklowe?

Nad wszystkim można pomyśleć niemniej będę śledził temat i ewentualnie jak pogoda będze sprzyjać można odwiedzić Chudów by na miejscu siąść i coś ustalić :smile:

Awatar użytkownika
Heno
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Henryk
województwo: pomorskie

Post autor: Heno » wt 26 kwie 2011, 17:10

A 3miasto ma takie spotkania dla ludzi z forum ?
Uważaj na drodze, bo inni chcą ci zrobić krzywdę.

ODPOWIEDZ