KONKURSIK
KONKURSIK
Pomysł zrodził się przy okazji innego tematu, w którym napotkałem sugestie zmiany sprzęcika na inny. Odpowiedziałem, że nie mogę (nie zamierzam) sprzedać tego sprzęta ze względu na jego apsolutną wyjątkowość.
I tu wykluła sie myśl o rozpisaniu konkursu na odgadnięcie na czym ta wyjątkowość polega. Tylko nie jakieś tam teorie. Musi być konkretne trafienie. Zwycięzca otrzyma piękny zchłodzony sześciopaczek z dostawą do domu. Zapraszam do udziału.
STARTUJEMY.
I tu wykluła sie myśl o rozpisaniu konkursu na odgadnięcie na czym ta wyjątkowość polega. Tylko nie jakieś tam teorie. Musi być konkretne trafienie. Zwycięzca otrzyma piękny zchłodzony sześciopaczek z dostawą do domu. Zapraszam do udziału.
STARTUJEMY.
Zdjęcia mojej sztuki są od dawna w mojej galerii. Ale nie zadawajcie pytań typu "czy wyjątkowość zaczyna się na literę ... i składa się z np. samych samogłosek?" Jak pisałem to ma byś strzał i trafienie. Czasem może coś podpowiem, ale jeśli pytanie będzie "niebezpieczne" to nie ułatwię wam zadania. Natomiast z pewnością nie będę ściemniał gdy ktoś rzeczywiście trafi. Odpowiedź powinna być precyzyjna i pełna. Niepełne odpowiedzi z konieczności potraktuję jako złe, by was zbytnio nie naprowadzać. Mam tu na myśli akurat z czapki wziętą propozycję odpowiedzi: "masz największy zbiornik paliwa" - zła odpowiedź. Dobra odpowiedź brzmiała by "masz zbiornik paliwa o poj. 27 litrów". I nie ograniczajcie się teraz do wymyślania co mam największe, a co najmniejsze. Zwłaszcze co niektórych przestrzegam. To był jedynie przykład. Zatem jeszcze raz gorąco zapraszam, bo browarek już się chłodzi.
[ Dodano: 24 Styczeń 2007, 22:17 ]
[ Dodano: 24 Styczeń 2007, 22:17 ]
Właśnie jest to jedno z tych pytań, na które udzielając odpowiedzi zbytnio bym wam ułatwił życie.Natomiast posłużę się postem MadziXrommi pisze:czy tylko ty to masz (jakiś tuning), czy wszystkie VFR'ki ?
To prawda, ale wszystkie VFR-ki są wyjątkowe jednak ta moja jest wyjątkowsza od i nnych i UWAGA! PODPOWIEDŹ GIGANT. Jest tylko kilka Takich VFR-ek mogących się poszczycić taką cechą FABRYCZNĄ.MadziX pisze:wyjątkowość tego sprzęta polega na tym,że jest VFR-ką..
- maciek 800
- klepacz