Jest ktoś po takim zabiegu , mianowicie potrzebuje wymiary łożyska tylnej osi "NEEDLE"
numer na obrazku to 32 np: w motorista.pl
Oczywiście Zmieniam na najlepsze Polskie

Pewnie chodzi o to :PETER pisze:i będzie sie działo http://www.sklep.motorista.pl/szukaj/mo ... R8002,5066, nr elementu 32
Naprawdę zastanów się czy warto, bo Twoje postanowienie może kosztowaćDamo 88 pisze:Postanowiłem Zmienić łożyska w kołach tylnego koła
Będziesz wdzięczny losowi, że nie miałeś tego kluczaDamo 88 pisze:nie zdołałem Ściągnąć z chwilowego braku klucza 46
Ja, tej zimyDamo 88 pisze:Jest ktoś po takim zabiegu
Jak znajdę stare łożyska moge Ci podać wymiary wszystkich łożysk lulnego koła.Damo 88 pisze:mianowicie potrzebuje wymiary łożyska tylnej osi "NEEDLE"
No i teraz najlepsze.Damo 88 pisze:Oczywiście Zmieniam na najlepsze Polskie
PETER i chyba przeważająca większość Centurionów i chyba nie tylko, była przez ponad miesiąc zadręczana przeze mnie telefonami w temacie łożysk.PETER pisze:i będzie sie działo
mialem nie przyjemnosc wymieniac te łozyska, i to bolało strasznie obejzdzilem wszystkie miejsca w warszawie gdzie mozna dostac te łozyska i nic, TYLKO HONDA koszt? 1000zł komplet...dziekuje pozamiatane.MC_Hammer pisze:Efekt, łożyska są specjalnie nieznormalizowane i nie dopasujesz nic po za ORYGINAŁEM w Hondzie.
Jeśli nie wierzysz popytaj
Wrażenia przy kasie - bezcenne
PS.1 Czas realizacji zamówienia przez salon Hondy - 7 dni
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości