viper na 2 kółkach
- Fisher
- pisarz
- Kontakt:
Ile to to wykorzysta z tej mocy? 20%? Nadmiar mocy, bez sensu.. Czemu nie pokazali ostrego przyśpieszenia? Myślę ze moto nie poradzi sobie z przeniesieniem mocy i momentu na asfalt. Ostry start byłby nie do opanowania i byłby niebezpieczny bo nie wiadomo w którą stronę moto by rzuciło. Zdaje się że jest to tylko bajer do spokojnego bujania się. Chociaż jako gadget to rewelka, wygląd retro + silnik i jego dźwięk 
Chociaż mnie łechcą za to moto z dużą mocą, którą można opanować a przyśpieszenie ścina białko w oczach

Chociaż mnie łechcą za to moto z dużą mocą, którą można opanować a przyśpieszenie ścina białko w oczach

-
- klepacz
- Kontakt:
Piotrze, ze niby nie da rady sterowac vfra z tylnego siedzenia przez dluzszy czas?????ppamula pisze:Ale pozycja mtocyklisty jest na jakieś 20 minut, wiecej driver nie wyrzyma. To coś jak sterowanie VFR'ka z tylnego siedzenia. Zresztą bak na dłuższą jazdę nie pozwoli.

Wszytsko cud malina, tylko kolega jakis taki za maly do tego motka na tym filmie

- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
KAWA ale my wiemy że lubisz sobie polatać vfr-ka na tylnym siedzeniu bo to i nogi i ręce można trochę rozprostować i wreszcie sie troszkę pochylić a nie jakbyś kija połknął taaaa dla ciebie to pozycja na tym motku akuratna,swoją drogą ciekawy pomysł ,i ładnie zrealizowany

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
-
- klepacz
- Kontakt:
no i mi sie bardzo podoba, mogliby go zatrudnic do tworzenia tomahawkaPETER pisze:KAWA ale my wiemy że lubisz sobie polatać vfr-ka na tylnym siedzeniu bo to i nogi i ręce można trochę rozprostować i wreszcie sie troszkę pochylić a nie jakbyś kija połknął taaaa dla ciebie to pozycja na tym motku akuratna,swoją drogą ciekawy pomysł ,i ładnie zrealizowany![]()

ps. ja to ogolnie lubie sobi polatac na tylnym siedzeniu (if you know what i mean)

-
- Imię: Michał
- Kontakt:
To konstrukcja angielska , tutaj macie wersję następną. Ta którą pokazujecie jest bodaj z roku 98, patrząc na rejestracje.J43 pisze:Amerykance lubia takie .(...)

Bardzo rozsądny kierowca, o bardzo małych umiejętnościach, rozbije się znacznie szybciej,
niż mało rozsądny kierowca, o bardzo wysokich umiejętnościach.
niż mało rozsądny kierowca, o bardzo wysokich umiejętnościach.