widzisz ja po czyszczeniu gaznikow ich nie synchronizowalem, nigdy nie wymienailem swiec ani tez nie regulowalem zaworow, jak kupowales moto to ci o tym mowilem ze trzeba to zrobic a ja tego nie mialem kiedy zrobic, no i tak jak dzis rozmawialismy przyjedziesz zostawisz moto na tydzien a ja po pracy w wolnej chwili ci moto wyserwisuje, filtr powietrza tylko zdazylem wymienic olej w silniku, filtr oleju, obie opony, jak sprzedawalem to tez klocki z tylu byly na wyczerpaniu wiec musisz je tez kupic to od razu ci je wymienie, no i ten uszczelniacz w ladze, wiec tez bedziesz musial kupic komplet
jesli chodzi o serwis to nie wiem nawet ile taka przyjemnosc kosztuje bo zawsze wszystko robie sam, moze koledzy cos podpowiedza?! z braku czasu wstawilem jakis czas temu kawe na serwis bo problem mialem z gaznikami, zaplacilem 400 pln odebralem moto a dalej chodzilo jak polamane dalem do poprawki i poza tym ze mi zatkali filtr powietrza bo niby za duzo tlenu dostaje nic nie zrobili po czym mocno sie .q.w..... i sam za to sie wzialem i teraz jest luxior chociaz kosztowalo mnie to sporo godzin w garazu ale chociaz wiem ze mam zrobione i wiem ze moto chodzi jak trzeba, co prawda nie wiem jaka byla przyczyna bo rozdlubalem caly uklad zasilania i wszystko ustawialem od podstaw i wymienialem ale moto chodzi jak nowo narodzone - teraz nawet jakbym chcial postrzelac z wydechu to kurde nie idzie, nawet jak mu zaplon odlaczam a mam gaznikowca to piardnac nie chce
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769