Podobnie jak Wasza większość Tak też i na nas padło. Zmuszeni jesteśmy się z Monią pobrać . Nasza miłość tak kwitnie, że już wytrzymać nie możemy Ślub będzie 14 sierpnia (tak tak to jest niedziela, poniedziałek to święto ) w kościele w miejscowości Moni w Sulmierzycach (67-750). Zresztą gdyby się ktoś zdecydował to najpierw zapraszam do mnie (tj. 63-700 Krotoszyn na os. Korczaka stamtąd będę wyruszał motkiem do Monii razem z obstawą. A potem to już za Nami pojedziecie
Impreza będzie w Borku Wielkopolskim ul. Powstańców Wielkopolskich 26A. Także mamy do przejechania jakieś 12km ode mnie do Moni i od Moni do Borku jakieś 40km Możemy w ramach podziękowania za przybycie zaoferować Wam jedynie jakiś poczęstunek i coś do picia (jakies - jak to przystało na motocyklistów BEZALKOHOLOWE) i nawet miejsca siedzące
Także bezapelacyjnie prosimy wszystkich, jeśli tylko macie trochę czasu i chęci na małą wycieczkę, żeby uświetnić nam tą uroczystość za co z góry dziękujemy.
widziałem Jack Danielsa na zaproszeniu a ja sobie przypomniałem zę CI Jarku wisze jeszcze flaszke wiesz za co namówie moją Rogatą i postaramy się przyjechać to sie wymienimy butelkami
Kuwa stary,ogromny szacun za pomyslowosc zaproszenia.
Jesli nic nie bedzie kolidowalo z terminem to wpadne...ale nie deklaruje sie na 100%
Gratuluje i zycze Wam duzo cierpliwosci
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"