http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia ... zi,1546529
15 lat na jednym oleju!!! I jeździ...
- klosiewi
- klepacz

- Imię: Grzegorz
- województwo: mazowieckie
15 lat na jednym oleju!!! I jeździ...
Co tu dużo mówić. Przeczytajcie atykuł i skomentujcie:
- supi
- bywalec

- województwo: mazowieckie
Re: 15 lat na jednym oleju!!! I jeździ...
A cóż tu komentować - 15 lat z tą samą za kierownicą i nawet oleum nie doleje - samo życie ( jak w życiu nie zmieniać bo następna może być gorszaklosiewi pisze:Co tu dużo mówić. Przeczytajcie atykuł i skomentujcie:![]()
z drugiej strony ruskie tanki i 300 km bez oleju wytrzymywały
- Groszek
- klepacz

- Kontakt:
Czytałem ten artykuł już wcześniej.
Oj tam, pewnie tak się kobiecie powiedziało, a ci podchwycili, żeby dramaturgii dodać. Żeby 15lat bez wymiany, to wierzyć mi się nie chce. Nawet jeżeli kobieta nie wiedziała, czy nie myślała, że trzeba wymieniać, to przecież zawsze jest jakiś mąż/znajomy/brat/syn czy kochanek, który o to zapyta. Ściema pewnie i tyle.
Choć kiedyś głośno było o jakimś asie, który przez X lat nie wymieniał oleju, i wmawiał ludziom, że on udowodni, że oleju nie trzeba wymieniać, a konieczność regularnej wymiany to tylko spisek i sposób koncernów samochodowych i petrochemicznych na zbicie kasy. Nie wiem, czy słyszeliście o tym.
Oj tam, pewnie tak się kobiecie powiedziało, a ci podchwycili, żeby dramaturgii dodać. Żeby 15lat bez wymiany, to wierzyć mi się nie chce. Nawet jeżeli kobieta nie wiedziała, czy nie myślała, że trzeba wymieniać, to przecież zawsze jest jakiś mąż/znajomy/brat/syn czy kochanek, który o to zapyta. Ściema pewnie i tyle.
Choć kiedyś głośno było o jakimś asie, który przez X lat nie wymieniał oleju, i wmawiał ludziom, że on udowodni, że oleju nie trzeba wymieniać, a konieczność regularnej wymiany to tylko spisek i sposób koncernów samochodowych i petrochemicznych na zbicie kasy. Nie wiem, czy słyszeliście o tym.
- kris2k
- klepacz

- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Ano, ja wlasnie slyszalem cos w tym guscie.Groszek pisze: Choć kiedyś głośno było o jakimś asie, który przez X lat nie wymieniał oleju, i wmawiał ludziom, że on udowodni, że oleju nie trzeba wymieniać, a konieczność regularnej wymiany to tylko spisek i sposób koncernów samochodowych i petrochemicznych na zbicie kasy. Nie wiem, czy słyszeliście o tym.
Generalnie same spiski w tym swiecie
- Gregory
- ostry klepacz

- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Olej, olejem, ale moim zdaniem gest Mercedesa jest wielki. Będzie teraz jeździła oryginałem w 100% i to jakim
odrestaurowanym przez MB 
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
- scibor
- pisarz

- Imię: Patryk
- województwo: warmińsko-mazurskie
Po przeczytaniu serce mi normalnie rosnie jak wsiadam do mojej 190tki:) A ze przy stanie licznika 720000km nie bierze oleju to inna sprawa. No i zmienilem olej, a przepracowany... hmmm, poszedl do ciagnika. Bo w ciagniku nie zmieniam. Tylko dolewam. Bo ulega samoistnej biodegradacji
No i mialem w zyciu kilka samochodow, ktore nie wymagaly wymiany oleju, jedynie dolewek
Pozostaja dwa powody do zalu. Ze nie robia juz takich samochodow oraz ze Mercedes nie robi motocykli.
Pozostaja dwa powody do zalu. Ze nie robia juz takich samochodow oraz ze Mercedes nie robi motocykli.
- elco
- klepacz

- Imię: Tomek
- Kontakt:
Raczej sie nie udalo. Nowe czesci, ktore zostana tam zainstalowane pochpdza juz z czasow, w ktorych fachowcy od marketingu zdazyli zamoczyc swoje palce. Tym razem droga Pani wroci do serwisu szybciej niz mysliposcig pisze:Wielu właścicieli używających przez wiele lat samochód, który z czasem zaczyna sie naturalnie zamieniać w złom powtarza:nie chce innego tylko ten sam,ale nowy(co jest mało realne)....tej kobiecie się udało..
"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.
- Buła
- klepacz

- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
W przypadku tego auta które było produkowane bodajże do 93 to myślę że części mogą jeszcze pochodzić z dawnej dobrej produkcji jeśli to było robione w Niemczech w co wątpie.elco pisze:Raczej sie nie udalo. Nowe czesci, ktore zostana tam zainstalowane pochpdza juz z czasow, w ktorych fachowcy od marketingu zdazyli zamoczyc swoje palce. Tym razem droga Pani wroci do serwisu szybciej niz mysliTak to jest poukladane.
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006