Widzę że filtr dokładnie w takim samym stanie co mój stary którego też rozciąłem i wrzuciłem fotki na poprzedniej stronie.DeVeDe pisze:Tak wiec moi drodzy... kupilem jednak w bikestar. pl ten filterek... policzyli mi 70 zl.. wiec cena naprawde ok. Dziwie sie ze honda mowi ze sie go nie wymienia... jak zyje to takiego blota w filtrze nie widzialem (jeszcze jakies paprochy sie z niego wysypaly). Oprocz tego wydaje mi sie ze ten moj filtr byl oryginalny (wiec mial 14 lat). Troche bylo zabawy by wyjac caly zespol pompy ze zbiornika... a potem wlozyc go spowrotem. Ale nic... po dluzszych bojach sie udalo. Polecam wymienic ten filtr kazdemu kto tego nie robil. MWK 44 rozni sie troszku od oryginalnego... jest po prostu wiekszy... wiec ja znalazlem srube ktora miala +-3 cm dlugosci... i na taka go przykrecilem. Pasuje. Ponizej fotka po przecieciu starego filtra... ktora powinna mowic wszysko
U mnie pasowal idealnie. Dlugosc filtra oryginalnego jak tego zamiennika jest bardzo zblizona, na tyle ze wymiana nie sprawiala problemu. Najgorzej bylo wyjac to wszystko ze zbiornika... a potem wsadzic spowrotem bo ciezko bylo plywak ustawic.dixon pisze: Jedna tylko uwaga, może tylko u mnie tak było, ale gumowy przewód pomiędzy pompą a filtrem okazał się po zamontowaniu nowego filtra (mann MWK 44) za krótki i musiałem zmienić ten przewód na dłuższy.
U mnie pasowal idealnie. Dlugosc filtra oryginalnego jak tego zamiennika jest bardzo zblizona, na tyle ze wymiana nie sprawiala problemu. Najgorzej bylo wyjac to wszystko ze zbiornika... a potem wsadzic spowrotem bo ciezko bylo plywak ustawic.jaki pływak cos ty tam nawyciagał z tego baku???dixon pisze: Jedna tylko uwaga, może tylko u mnie tak było, ale gumowy przewód pomiędzy pompą a filtrem okazał się po zamontowaniu nowego filtra (mann MWK 44) za krótki i musiałem zmienić ten przewód na dłuższy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości