co to k... jest?

Miałeś jakaś niezłą akcję i chcesz sie podzielić? Chcesz opowiedzieć o swojej wyprawie? Dawaj dawaj.
Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Re: co to k... jest?

Post autor: robsonic » ndz 01 lut 2026, 19:00

diimon pisze:
pn 17 mar 2025, 09:57
To że ktoś porusza temat sprzed x lat - niech będzie, ale gdziekolwiek się wchodzi jakieś dzień dobry/cześć wypada powiedzieć... Ale widać starej szkoły jestem :P
No ja trochę starszej szkoły jestem a raczej stażem tutaj. Kiedyś to było grube linczowanko jak ktoś się nie przywitał w powitalni i próbował gdzieś się wbić w temat.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

decent
teksciarz
teksciarz
Imię: decent

Post autor: decent » ndz 01 lut 2026, 21:08

Fakt, przywitać się trzeba. Co do tego nie ma wątpliwości. Drugi fakt rozmowa miała miejsce w marcu zeszłego roku jak dobrze czytam ..., zatem nie wiem czy był/jest sens wracać do tematu, zwracać uwagę po 10 miesiącach ...
Odpowiednio pielęgnowane słabości malutkich ludzików są potężną bronią przeciwko wiedzy, ludziom ...

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Post autor: robsonic » pn 02 lut 2026, 08:43

decent pisze:
ndz 01 lut 2026, 21:08
Fakt, przywitać się trzeba. Co do tego nie ma wątpliwości. Drugi fakt rozmowa miała miejsce w marcu zeszłego roku jak dobrze czytam ..., zatem nie wiem czy był/jest sens wracać do tematu, zwracać uwagę po 10 miesiącach ...
Oczywiście że jest sens. Każda aktywność tutaj na tym forum jest na wagę złota.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

decent
teksciarz
teksciarz
Imię: decent

Post autor: decent » pn 02 lut 2026, 10:13

Przyznam szczerze, że takiej aktywności to ja niekoniecznie oczekuję :lol:
Odpowiednio pielęgnowane słabości malutkich ludzików są potężną bronią przeciwko wiedzy, ludziom ...

ODPOWIEDZ