Jakie plany na zimę
- AGENTII
- pisarz

- Kontakt:
to u ciebie jest sucho? czy kole? kamikadze?UxY pisze:a kumpel dzi? smiga? na XJ 900
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
- AGENTII
- pisarz

- Kontakt:
UxY, powiedz mu , ?e kamikadze w II wojnie ?wiatowej bardzo szybko wygineli i nie s? dobrym przyk?adem do na?ladowania hehe
hehe (ale mu troche zazdroszcze) u mnie ?nieg po kolana 
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
- Vlaad
- klepacz

- Kontakt:
Tak dok?adnie to JG54 za podstawowe god?o mia? zielone serce (boczna owiewka), st?d nazwa pu?ku "Grunhertz". Diabe? to god?o 9-tej grupy (dywizjonu). Oznaczenia na mojej VFR s? dla:Iceman pisze:Fajne i oryginalne malowanie. Wygl?da mi ?e teraz lata w JG54 - oni mieli jako god?o czerwonego diab?a na ???tej tarczy.
Jagdgeshwader 54/III Gruppe/9 Staffel/samolot dow?dcy trzeciego klucza.
- Iceman
- bywalec

Wiedzialem, ze oprocz VFR b?dziemy mieli jeszcze jedeno wspolne zainteresowanieVlaad pisze:Tak dok?adnie to JG54 za podstawowe god?o mia? zielone serce (boczna owiewka), st?d nazwa pu?ku "Grunhertz". Diabe? to god?o 9-tej grupy (dywizjonu). Oznaczenia na mojej VFR s? dla:Iceman pisze:Fajne i oryginalne malowanie. Wygl?da mi ?e teraz lata w JG54 - oni mieli jako god?o czerwonego diab?a na ???tej tarczy.
Jagdgeshwader 54/III Gruppe/9 Staffel/samolot dow?dcy trzeciego klucza.
W w SM z 12/2004 byl opis twojej VFRy i wzmianka, ?e lata?e?. Ja te?.
- AGENTII
- pisarz

- Kontakt:
Vlaad, no,no,no super a? mnie za?wierzbi?o ?eby u mnie co? strzeli? na moto, ch?ci ogromne ale kaski brak
ale por?wnanie do JG54 brawo 
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl