KOMINEK - wkład kominowy

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Sprzedam BMW Celika
klepacz
klepacz
Imię: Ania
województwo: mazowieckie

Re: KOMINEK - wkład kominowy

Post autor: Sprzedam BMW Celika » pn 27 sie 2012, 16:36

Magda pisze:jeśli chodzi o sprawiedliwość i moralność to Ciacho zawsze czujne :P

ps:Muszaty jak byłes u mnie ostatnio to zostawiłeś ręcznik (Celik nic nie wie :biggrin )

jakie byłeś ostatnio!!?? jaki ręcznik??!!
Mucha porozmawiamy wieczorem :twisted: :D[/quote]

kurka, wydalo się :confused

ps: ja przynajmniej po sąsiadach nie łażę :biggrin
Moczynos w futrze model 2016 help

Awatar użytkownika
Joaśka
pisarz
pisarz
Imię: Joanna
Kontakt:

Post autor: Joaśka » pn 27 sie 2012, 20:15

cytat z Ciacha "ps: ja przynajmniej po sąsiadach nie łażę :biggrin"

Ale jak już będziecie mieli działający kominek to sąsiedzi będą Szarlottto do ciebie na Ciacho przychodzić. I drewno Ci przyniosą. I ogień rozniecą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.

Kamyk
województwo: lubuskie

Post autor: Kamyk » wt 30 paź 2012, 08:45

Niestety nie jestem fachowcem od kominków. Wybór konkretnego zależy od tego, czego oczekujesz od kominka. Czy ma być tylko ozdobą, czy powinien spełniać inne funkcje. Świetnym rozwiązaniem są turbokominki. Bardzo ciekawą ofertę ma sklep Makroterm. Na ich stronie też znajdziesz informacje o tym czym są i jak działają turbokominki: http://www.makroterm.pl/produkty/kominki-turbokominki

Awatar użytkownika
Sprzedam BMW Celika
klepacz
klepacz
Imię: Ania
województwo: mazowieckie

Post autor: Sprzedam BMW Celika » wt 30 paź 2012, 10:42

Joaśka pisze:cytat z Ciacha "ps: ja przynajmniej po sąsiadach nie łażę :biggrin"

Ale jak już będziecie mieli działający kominek to sąsiedzi będą Szarlottto do ciebie na Ciacho przychodzić. I drewno Ci przyniosą. I ogień rozniecą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Joasiu kominek odpalony, ciacha jeszcze nie piekłam bo nie wiem w którym kartonie mam blachę do ciasta :P
Moczynos w futrze model 2016 help

ODPOWIEDZ