Pozdrówka
OGóLNOPOLSKI ZLOT VFR-OC BEZMIECHOWA 2009.08.07 - 2009.08.09
- bodzioprince
 - zadomowiony

- Imię: Bodzio
 - Kontakt:

- Kornik
 - ostry klepacz

- Imię: Marcin
 - województwo: mazowieckie

Te młotek ja się nie wypisalem tylko po namowie Orzyla przewędrowałem do nich do pokoju 
 zreszta i tak na miejscu pewnie bedzie jeszcze nie jedna zmiana konfiguracji pokojowej 

Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
- Kornik
 - ostry klepacz

- Imię: Marcin

Orzyłku przecież ustalilismy że aldonka jest jako przykrywka dla tych co nei czytaja forumie a na forum mielismy w końcu sie nie kryć 
Od różnica mi wielka po namowie czy tez po rozmowie
 fakt faktem jest ze wczoraj sie sam zastanawialem czy jechac do Bezmiechowej bo sporo ludzi których uważam za przyjaciól (choć czasu mi brak dla nich) nie jedzie

Od różnica mi wielka po namowie czy tez po rozmowie
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
- MC_Hammer
 - ostry klepacz

- Imię: Maciej

Sam jesteś młotekKornik pisze:Te młotek ja się nie wypisalem tylko po namowie Orzyla przewędrowałem do nich do pokojuzreszta i tak na miejscu pewnie bedzie jeszcze nie jedna zmiana konfiguracji pokojowej
A ja nie wnikam z kim będziesz spał, tylko się Orzylowi dziwie ale cóż - ponoć czasami tak już w życiu bywa
I przepraszam za OT
- Żeton
 - klepacz

- Imię: Artur
 - Kontakt:

właśnie tak czytam i zastanawiam się czy gdzieś jest jakieś info co do wspólnej drogi do Bezmiechowej czy raczej każdy na własną rękę ?? wiadomo że w parę moto jest raźniej  

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele.  "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
						- kruhy
 - klepacz

- Kontakt:

Kilka informacji organizacyjnych:
1. Pokoje będą dostępne w piątek od około 12.00-13.00. Możliwe że wcześniej, w zależności od tego jak szybko uda mi się sprawdzić ich stan. Jak coś to dzwońcie na kom. podany pod postem, a jak nie będzie dostępny to na 609 132 668.
Za pokoje płacimy na miejscu. Zasada jest prosta: klucz za kasiorke. Nie ma kasy nie ma pokoju

Kto odbiera klucz podpisuje cyrgraf(karta meldunkowa) i od tego momentu odpowiada za stan pokoju. Potrzeby będzie dowód osobisty bądź inny dokument i pesel.
2. Program na piątek jest taki jak rok temu. około 20:00 ognicho. Każdy zabiera ze sobą prowiant na piątek(wegetariański lub nie w zależności od upodobań). Robimy tak dlatego, że nie wiadomo kto o której przyjedzie, więc zrzutkę będzie trudno zrobić.
Kto ma gitarę i jest w stanie ją przywieźć dostaje litr dobrej wódki(albo i dwa) od organizatora:razz:
3. Pogodę na sobotę już zamówiłem więc skoro świt (pewnie okolo 10:00) wytaczamy się w Bieszczady z przerwą na Solinę myślę. Obiad we własnym zakresie pewnie gdzieś w schronisku pod połoniną Caryńską. Wieczorem pewnie grill z imprezą na tarasach ośrodka. I tu w zależności od woli większości i dostępności jakiejś puszki zrobimy zrzutkę na żarełko albo każdy przywiezie po trochu na moto z pobliskiej biedronki czy czegoś podobnego
 . Przywieźcie ipody czy mptruchy ze sobą jeśli możecie.
4. Na niedziele nic nie planuje. Część osób będzie wraca później, część wcześniej więc nie ma co, wyjdzie w praniu...
koniec ogłoszeń parafialnych

1. Pokoje będą dostępne w piątek od około 12.00-13.00. Możliwe że wcześniej, w zależności od tego jak szybko uda mi się sprawdzić ich stan. Jak coś to dzwońcie na kom. podany pod postem, a jak nie będzie dostępny to na 609 132 668.
Za pokoje płacimy na miejscu. Zasada jest prosta: klucz za kasiorke. Nie ma kasy nie ma pokoju
Kto odbiera klucz podpisuje cyrgraf(karta meldunkowa) i od tego momentu odpowiada za stan pokoju. Potrzeby będzie dowód osobisty bądź inny dokument i pesel.
2. Program na piątek jest taki jak rok temu. około 20:00 ognicho. Każdy zabiera ze sobą prowiant na piątek(wegetariański lub nie w zależności od upodobań). Robimy tak dlatego, że nie wiadomo kto o której przyjedzie, więc zrzutkę będzie trudno zrobić.
Kto ma gitarę i jest w stanie ją przywieźć dostaje litr dobrej wódki(albo i dwa) od organizatora:razz:
3. Pogodę na sobotę już zamówiłem więc skoro świt (pewnie okolo 10:00) wytaczamy się w Bieszczady z przerwą na Solinę myślę. Obiad we własnym zakresie pewnie gdzieś w schronisku pod połoniną Caryńską. Wieczorem pewnie grill z imprezą na tarasach ośrodka. I tu w zależności od woli większości i dostępności jakiejś puszki zrobimy zrzutkę na żarełko albo każdy przywiezie po trochu na moto z pobliskiej biedronki czy czegoś podobnego
4. Na niedziele nic nie planuje. Część osób będzie wraca później, część wcześniej więc nie ma co, wyjdzie w praniu...
koniec ogłoszeń parafialnych
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]