To chyba ostatni post
- Bohun
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
dla mnie dziwne jest to, że się żegnasz jakbyś miał umierać ???
to że nie masz moto, przecież nie decyduje czy możesz być an forum hehe
decyzja o sprzedaży należała do Ciebie, ale nie musisz rezygnować z przeglądania, uczestniczenia w życiu forum. jest wiele działów i tematów nie związanych z motocyklami. więc jak znajdziesz przerwę w zajmowaniu się córeczką, zachęcam do zaglądania na VFR-OC
pozdrowienia!
to że nie masz moto, przecież nie decyduje czy możesz być an forum hehe

decyzja o sprzedaży należała do Ciebie, ale nie musisz rezygnować z przeglądania, uczestniczenia w życiu forum. jest wiele działów i tematów nie związanych z motocyklami. więc jak znajdziesz przerwę w zajmowaniu się córeczką, zachęcam do zaglądania na VFR-OC

pozdrowienia!

stella > IŻ 49 > AWO 425 > M-72 > VF750F > VFR 750 > VS 700> XVS 650 > ZX 6-R > virago 1000 > VS 1400
-
- teksciarz
Kredyty, rachunki - kto z nas ich nie ma. Motocyklistą się jest przez całe życie, bez względu na okoliczności i sytuację. Pamiętaj o tym zawsze, a forum odwiedzaj kiedy tylko będziesz miał czas. Powodzenia 

Każda Honda dobrze wygląda. Nic innego nie powiem, bo bym ryzykował zdrowiem:)
Ludzie żyją po to, by latać na moto i czasami dla śmiechu postrzelać z wydechu : )
Ludzie żyją po to, by latać na moto i czasami dla śmiechu postrzelać z wydechu : )
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
cichy wszystko się zmienia i to, że teraz ten czas dla Ciebie oznacza pewne wyrzeczenia wcale nie oznacza, że będzie to trwało juz do końca zycia...tak samo jak robisz teraz przerwę w temacie moto - tak samo kiedyś może do tego wrócisz - szczerze mówiąc znam wiele podobnych sytuacji, często właśnie związanych z pierwszymi latami z dzieckiem...ale to często właśnie jest pewien etap, który się też potem zmienia....
nie żegnaj się z nami, nawet jeśli nie będzie Cię tu często....
do zobaczenia w trasie - kiedyś
nie żegnaj się z nami, nawet jeśli nie będzie Cię tu często....
do zobaczenia w trasie - kiedyś

- Piszol
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Krajan pisze: zaglądać zawsze można i pogadać ze starymi znajomymi.
Dokładnie
Nie ma co podejmować tak pochopnej decyzji, wiem jak to jest z czasem też mam dwójkę
małych dzieciaków i wiem że nie jest łatwo - ale od czasu do czasu wpadaj chodź na chwilkę.
A moto wiem że i tak do tego kiedyś wrócisz wcześniej lub później tego się nie zapomina.

Jeżeli uczynisz komuś przysługę, to jesteś od zaraz trwale za to odpowiedzialny.