Majdan zaliczył czołowke
- Bolek101
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
O kur...ka..
Aż mi się gorąco zrobiło. Nie wiadomo co w takim momencie napisać poza tym, że życzę im obojgu jak najszybszego powrotu do zdrowia!
Czekam też na wieści jakieś najświeższe od Fabiqa. W środę mogę w sumie nawet do szpitala podjechać. Jakby ktoś się wybierał to dajcie znać.
Napiszę mu zaraz SMS.

Aż mi się gorąco zrobiło. Nie wiadomo co w takim momencie napisać poza tym, że życzę im obojgu jak najszybszego powrotu do zdrowia!
Czekam też na wieści jakieś najświeższe od Fabiqa. W środę mogę w sumie nawet do szpitala podjechać. Jakby ktoś się wybierał to dajcie znać.
Napiszę mu zaraz SMS.
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Czytałem posty Majdana i trzymam za niego kciuki. Był dość ostrożny w obchodzeniu się z VFRką. Wiedział że ma ogromną moc. Dlatego kręcę głową z niedowierzaniem.
Mam nadzieję że szybko z tego wyjdzie.
Jak to sie mogło stać? Fabiq dowiedz się czegoś więcej jak z jego zdrowiem.
Może znasz przebieg wypadku?
Mam nadzieję że szybko z tego wyjdzie.
Jak to sie mogło stać? Fabiq dowiedz się czegoś więcej jak z jego zdrowiem.
Może znasz przebieg wypadku?
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
pojechal z kumplem na dwoch sprzetach do krynicy, w krynicy zostali na noc, wracali i gdzies za krynica sie rozwalil, policja orzekła wstepnie wine motocyklisty - majdana, ponoc tylko z relacji uczestnikow wypadku od samochodu, stwierdzili ze wyjechal prosto na nich, majdana kolezka jechal przodem i po chwili gdy stracil kumpla z oczu zawrocil, zadnych swiadkow wiec tak naprawde nie wiadomo co sie stalo, jesli o mnie chodzi i jest to tylko moje prywatne zdanie to majdan mogl zawinic i faktycznie wyleciec na przeciwny pas ruchu badz co badz byl swiezym kierowca prawdziwego motocykla a watpie zeby w 2 tyg zdazyl opanowac technike jazdy, mozliwe tez ze golf przycinal z lekka winkla a majdan sie wystraszyl depnal po hamulcach i go wyprostowalo, z nim samym pogadam jutro jak bede u niego w szpitalu, narazie nie dzwonie i nie zawracam mu glowy co najwyzej podnoszacy na duchu sms nic wiecej
wlasnie sie dowiedzialem ze majdan bedzie mial operacje kolana
wlasnie sie dowiedzialem ze majdan bedzie mial operacje kolana
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
miejmy nadzieje, ze tylko kolana, trzymamy kciuki jak tylko możemy. jak dam rade, mogę podjechać w niedziele do niego, ale zobaczymy jak i co sięwszystko potoczy, nei chciałbym przeszkadzać.
BĘDZIE DOBRZE !!!
BĘDZIE DOBRZE !!!
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>