moze jeszcze ktos zaproponuje zalogowanie sie na fotka czy srotka pl....
OWNERSI NA NASZEJ KLASIE
- Arturo
- klepacz

- województwo: pomorskie
- Kontakt:
1. Nikt nikomu nie kaze sie logowac (prawda jest taka ze i tak wiekszosc osob ma tam konto, i jest to kwestia dodania znajomego lub szkoly).
2. Nikt nawet nie pomyslal o przenoszeniu nieczego...szczyt glupoty zeby ktos pomyslal przeniesc forum motocyklistow na cos takiego.
3. Co do artukulu to sie zgadzam-znajomy policjant powiedzial ze czesto pierwszym miejscem gdzie zaczynaja szukac jest wlasnie "nasza-klasa".
4. Pamietajcie ze to co sie pisze na "Naszej-Klasie" jest na biezaco monitorowane. Posty na forum klasowym kolegi ktory drugiemu napisal co zrobil zeby nie pojsc do wojska zostaly usuniete po niecalych dwoch godzinach.
5. Ale jak ktos szuka dziury w calym to na pewno ja znajdzie.
2. Nikt nawet nie pomyslal o przenoszeniu nieczego...szczyt glupoty zeby ktos pomyslal przeniesc forum motocyklistow na cos takiego.
3. Co do artukulu to sie zgadzam-znajomy policjant powiedzial ze czesto pierwszym miejscem gdzie zaczynaja szukac jest wlasnie "nasza-klasa".
4. Pamietajcie ze to co sie pisze na "Naszej-Klasie" jest na biezaco monitorowane. Posty na forum klasowym kolegi ktory drugiemu napisal co zrobil zeby nie pojsc do wojska zostaly usuniete po niecalych dwoch godzinach.
5. Ale jak ktos szuka dziury w calym to na pewno ja znajdzie.
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- Kontakt:
Nie chodziło mi o przenoszenie foru, czy jakies inne takowe pomysły.Luke pisze:moze jeszcze ktos zaproponuje zalogowanie sie na fotka czy srotka pl....
poprostu zauważyłam, że loguja sie tam klany rodzin, inne kluby motocyklowe to pomyślałam dlaczego my, skoro jestesmy jedną rodziną zapaleńców nie możemy sie tam wspólnie znaleźć.
Nikt nikogo nie zmusza
Co do podawanych informacji, można sie ograniczyć do minimum i większość tak robi
A do żadnego forum tam nie nalezymy, tylko jesteśmy, razem w jednej grupie
Tutaj mamy swoje forum, tutaj dyskutujemy, sprzeczamy sie i ustalamy miejsca spotkań
Też do końca nie wiemy kto tu jest i w jakim celu. Osobiście znamy sie ścisłą grupą Ownersów a zarejestrowanych jest prawie 600 osób
R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads
VFR Viking SeXszyn North Roads
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- Kontakt:
- Little Sister
- klepacz

- Kontakt:
- Buła
- klepacz

- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
witam,też mam sporo znajomych którzy zalogowali sie na Naszej klasie ale do mnie tez jakos to nie przemawia,pozdrawiam
Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.