stelaze boczne
- kiki
- ostry klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Re: stelaze boczne
Puzon a powiedz proszę- jak będziesz te karabińczyki do sakw montował ? W którym miejscu ?
- puzon
- klepacz
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Normalnie
, oczywiście będzie coś w rodzaju bocznych stelaży a do nich będą dospawane oczka do których będę zapinał karabińczyki. Wiadomo że na całkiem sztywno się nie da zamocować więc będą dodatkowo spinane gumami. Taki jest plan a jak wyjdzie to się zobaczy. Stelaż będzie robił Arnold więc jestem dobrej myśli 

- kiki
- ostry klepacz
- Kontakt:
Ale żeby zamontować karabińczyki to bedziesz musiał sakwy dziurawić dobrze kombinuje?
- puzon
- klepacz
- Kontakt:
He he ale trafiłem widać że moto wzrok przyciągakecajm69 pisze:O jak miło zobaczyć moja byłą 954

Przy sakwach są takie oczka tyle że plastikowe więc wymienię na metalowe a jak będą w złym miejscu to mi ukochana małżonka przyszyje tam gdzie trzeba łot cała filozofia.kiki pisze:Ale żeby zamontować karabińczyki to bedziesz musiał sakwy dziurawić dobrze kombinuje?
- kiki
- ostry klepacz
- Kontakt:
Dzięki
.
Też mam takie sakwy i strasznie słabo się je montuje- tzn jak paski są na siedzeniu to moja małżonka na kanapie jeździ co chwile a to do przodu a to do tyłu. Dlatego muszę inne rozwiązanie wykombinować i chyba też takie karabińczyki zastosuje
.

Też mam takie sakwy i strasznie słabo się je montuje- tzn jak paski są na siedzeniu to moja małżonka na kanapie jeździ co chwile a to do przodu a to do tyłu. Dlatego muszę inne rozwiązanie wykombinować i chyba też takie karabińczyki zastosuje

- Hubu
- klepacz
- Imię: Hubert
Żony nie zabieraj to nie będzie problemu!kiki pisze:Dzięki.
Też mam takie sakwy i strasznie słabo się je montuje- tzn jak paski są na siedzeniu to moja małżonka na kanapie jeździ co chwile a to do przodu a to do tyłu. Dlatego muszę inne rozwiązanie wykombinować i chyba też takie karabińczyki zastosuje.
- Hefajstos
- klepacz
- Imię: Maciej
Kiki,kiki pisze:Dzięki.
Też mam takie sakwy i strasznie słabo się je montuje- tzn jak paski są na siedzeniu to moja małżonka na kanapie jeździ co chwile a to do przodu a to do tyłu. Dlatego muszę inne rozwiązanie wykombinować i chyba też takie karabińczyki zastosuje.
mozesz to inaczej rozwiązać.
U mnie dokupiłem paski cieńkie i plastykowe złączki, czy zapinki, takie jak sa przy smyczach, na klucze, zapinki doszyłem z paskami z przodu i z tyłu, kazdej torby, 2 razy klick, pasek dociągniety i torba nie lata, kumasz o co mi chodzi?
- siwyR6
- teksciarz
- Imię: Sławomir
- województwo: śląskie
kiki, ja mam torby kappa i te paski dawałem w poprzednich motorach pod siedzenie ( R6 i GSX-f ) na VFR jeszcze nie miałem okazji montować ale wydaje mi się że nie będzie większego problemukiki pisze:Też mam takie sakwy i strasznie słabo się je montuje- tzn jak paski są na siedzeniu to moja małżonka na kanapie jeździ co chwile a to do przodu a to do tyłu.
Nie każde zwycięstwo prowadzi do celu, lecz każda porażka do niego zbliża.
- kiki
- ostry klepacz
- Kontakt:
Właśnie nie wiem czy pod siedzenie uda się je wsadzić(tym bardziej jak jest stelaż- wtedy zostaje bardzo mało tego paska z rzepem)

tak to u mnie wyglądało
Hefajstos łapie, łapie, ale mi raczej chodzi o to, że nie tyle sakwy jeździły na moto co tylko paski się ślizgały pod pupą mojej żony
tak to u mnie wyglądało
Hefajstos łapie, łapie, ale mi raczej chodzi o to, że nie tyle sakwy jeździły na moto co tylko paski się ślizgały pod pupą mojej żony

- puzon
- klepacz
- Kontakt:
kiki pisze:Właśnie nie wiem czy pod siedzenie uda się je wsadzić(tym bardziej jak jest stelaż- wtedy zostaje bardzo mało tego paska z rzepem)
Kiki albo przedłóż paski albo zdejmij stelaż

- Hefajstos
- klepacz
- Imię: Maciej
Kiki, z tyłu na wysokości lampy doszyj pasek z plastykową zapinka i pociągnij pasek do przodu do drugiego wszytego paska z przodu z druga zapinką i będa sie trzymać jak ta lala.
A co 2 pasów, zapodaj je pod siedzenie, widziałeś jak u mnie było?
Ja miałem pod siedzeniem.
Puzon, może dziś wytargam torby to zrobie foty dokładniejsze.
A co 2 pasów, zapodaj je pod siedzenie, widziałeś jak u mnie było?
Ja miałem pod siedzeniem.
Puzon, może dziś wytargam torby to zrobie foty dokładniejsze.
- Sebastian 5446
- bywalec
- Imię: sebastian
- województwo: dolnośląskie
Jak ktoś potrzebuje stelaż mogę sprzedać
pod trzy kufry lub sakwy jak kto woli 
http://tablica.pl/oferta/stelaz-honda-v ... 4RIUr.html

http://tablica.pl/oferta/stelaz-honda-v ... 4RIUr.html
Poprzedni sprzęt Honda vfr 800 fi 1999 obecny Yamaha R1 rn 19 2007