Kupię dekiel sprzęgła z szybką 800fi
- diimon
- klepacz

- Imię: Adrian
- województwo: śląskie
Re: Kupię dekiel sprzęgła z szybką 800fi
I o to w tym hobby chodzi!!!! 
- robsonic
- klepacz

- Imię: Robert
- Kontakt:
Wracając do samego dekla. Szukając całego, nie uszkodzonego szlifem. Oczywiście chciałem kupić do FI i jeden taki znalazłem za 1200zł. Cena wiadomo wygórowana no bo ciężko już zdobyć ładną sztukę ( nowy dekiel w hondzie 2 tyś). Pisząc gdzieś pod postem na fejsie, zapytałem gościa który kupę lat w serwisie hondy pracował a teraz otworzył swoją prywatkę. Macie zrzut który wiele wyjaśnia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 
- diimon
- klepacz

- Imię: Adrian
- województwo: śląskie
No i fajnie
Jedno nazwisko zamazać trzeba, umknęło!
- robsonic
- klepacz

- Kontakt:
No fakt
ale już z tym nic nie mogę zrobić. Zawsze to namiar na specjalistę od vfrek
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 
- MarcinMMz
- pisarz

- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Udziela się na wszystkich forach dotyczących Hondy ale pomóc merytorycznie to za wiele nie chce... Bardziej w kierunku naganiania klientów do siebie i tyle bo robi "lewiznę" poza serwisem Hondy. Na pewno nie bezinteresownie się wszędzie pojawia i udziela.
Ja osobiście kiedyś dostałem takie oto "porady" jak w załączeniu dlatego od dawna ani nie oczekuję więcej od nikogo ani nie mam pretensji że nie chce mi pomóc.
Ja osobiście kiedyś dostałem takie oto "porady" jak w załączeniu dlatego od dawna ani nie oczekuję więcej od nikogo ani nie mam pretensji że nie chce mi pomóc.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- robsonic
- klepacz

- Kontakt:
Grubo ale byłem gorzej traktowany przy moto za powyżej 100k w ASO aż się .q.w.. Poustawiałem towarzystwo po kątach i do dziś jest luz. Im się lekko pojebało w głowach i trzeba im przywrócić ustawienia fabryczne. Wiesz problem jest taki że ci pracownicy ASO mają lekko .j.b.n. w garach. Kupiłem kilka nowych pojazdów w życiu i zawsze ta sama bajka.
- MarcinMMz
- pisarz

Mi się aż tak dobrze nie powodzi dlatego jeżdżę pełnoletnimi sprzętami
Obecnie jestem na etapie generalnego remontu drugiego egzemplarza CB750 z 78 roku
który jest w częściach niczym puzzle 
- robsonic
- klepacz

- Kontakt:
Też jeżdżę pełnoletnim sprzętem. Co do nowego to była możliwość kupić więc skorzystałem. Dziś bym tego nie powtórzył
- MarcinMMz
- pisarz

Ciężko mi się odnosić do nowych sprzętów; nigdy nie siedziałem, nie jeździłem więc ani nie krytykuję ani nie chwalę. Wiadomo, że są one coraz ładniejsze i pewnie lepiej się tym jeździ mając na pokładzie ABS-y, ETC, itd. Takie mamy czasy i trzeba się albo dostosować albo nic nie mówić
A jak przeszkadza, to znaczy że już jest się starym zgredem i tyle ;-p
W majóweczkę leciałem sobie z Mazur do domu i taka mnie refleksja naszła obserwując innych jak jeżdżą i czym jeżdżą że VFR jeszcze się trzyma nawet w kolumnie z nowszymi Firebladami i nie jest taka całkiem stara w rzeczy samej
W majóweczkę leciałem sobie z Mazur do domu i taka mnie refleksja naszła obserwując innych jak jeżdżą i czym jeżdżą że VFR jeszcze się trzyma nawet w kolumnie z nowszymi Firebladami i nie jest taka całkiem stara w rzeczy samej
- robsonic
- klepacz

- Kontakt:
Nowe sprzęty są łatwe w prowadzeniu i obsłudze. Jest masa elektroniki i ona pomaga. Jednak ze starego na nowy to łatwizna i masz duży zapas umiejętności. Za to odwrotnie to już jest problem. Ktoś kto uczył się jeździć na moto z systemami ma raczej małe szanse żeby dobrze jeździć analogiem. Wręcz to może być dla niego niebezpieczne bo nie wie gdzie są granice. Co do mnie że dziś bym tego nie powtórzył to raczej szkoda by mi było kasy. VFR daje mi to czego ten nowy nie ma.