wiem wiem ze pod krata nic nie mają, dlatego wlasnie piszę,żebyś nie wpadl na taki pomysł bo będzie sensacja..zwiewna spódniczka powiewająca na wietrze na vfr...mors pisze:a wiesz, ze oni pod tą kratą to NIC nie mają? he he he pewnie wiesz.
Tego sikacza szkockiego to na razie nie piję. Jak wrócę z trasy i poprosze o karte członkowską - minimum 50% i 15% od każdego zaserwowanego drinka, który wymysliłem.
Ale sie ten mors materialista zrobił. No nie ma dziwne.
Jedzie w końcu do stolicy kraju kapitalistycznego, który to kraj ma tam i może jakieś swoje plusy. Chodzi jednak o to, aby te plusy nie przysłoniły wam minusów.
[Ochódzki Ryszard - prezes klubu Tęcza]
Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki
Polecam Ci moja ulubiona AGH-owska piosenkeGienio pisze:no w sumie to dopiero sesja sie zaczela, ale to juz ostatni semestr wiec ogolnie duzo tego nie ma, mysle ze jakos to bedzie, 24 lipiec obrona i koniec edukacji, opijemy to oczywiscie w Twoim barze, ja stawiam
Nic sie nie zmienilo od moich czasow.shoovfr750 pisze: Polecam Ci moja ulubiona AGH-owska piosenke
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 41 gości