Teraz zamówiłam sobie skórę - kombi ze skór Dainese, polecam stronę www.wooper.pl - nie ma w prawdzie fotek (ale zrobią wszystkie modele jakie można kupić pod marką Dainese) ale jest kontakt do właściciela Pana Krzyżanowskiego.
To ma byc TEX czy skora?Piotras pisze: Przymierzam się obecnie do zakupu kurtki z AlpineStars i ewentualnie potem może jakieś spodnie.
Only skóra z AS, marzeniem moim jest duecik SP-1 + rękawice GP-PRO albo ciut niższy model, bo te podstawowe nie dość, że drogie to ochydne, Tciule 100 razy lepsze.Arturo pisze:To ma byc TEX czy skora?
Bo jezeli TEX to na prwde lepiej za ta kase kupic RUKKA lub HALVARSSONS. Oczywiscie ze Alpine to klasa ale jezeli chcesz miec dobra...przepraszam, najlepszakurtke tekstylna to szukaj wsrod tych dwoch firm.
benitto pisze:Mialem kurtke Tschul`a i podziekowalem tej firmie za brak dokladnosci, komfortu i duza wage
No i badz tu madry... A ja coraz mocniej na "ciula" zerkam, bo przyszedl czas na zmiane kaftanika, a groszem nie smierdze. Celuje w taka modern-klasyke, czarne koniecznie, ale z bajerami na czasie, w oldskulu pomykam juz pare latek. Mozna gdzies poza netem toto pomacac? Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie..?Achmed pisze:mam kombi "ciula" jak na 4 miesiące używania to w tej cenie zdecydowanie polecam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości