Ołnersi Dzieciom z Domu Dziecka
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
DZIĘKI Dyrekcji Domu Dziecka w Chełmnie - kto ma ochote nocować z soboty na niedzielę jest do dyspozycji łózko wodne i apartamenta gościnne Domu Dziecka. Czyli jest nocleg. Jest pościel ale lepiej zabrać psiworki co by ich nie kłopotać
Łóżko wodne - po 2 osoby na 45 minut
dla hetero, a dla kochających inaczej godzina
doceńcie to NIECHRAPIĄCY i nie mówcie że w tym pieknym kraju jest dyskryminacja ze wzgledu na preferencje
PAMIĘTAJCIE O TRAMPKACH I GBSach (Gacie Bojowo- Sportowe)
Jakby ktoś nie wiedział to Dzieciaki sa napalone na Wasz przyjazd jak arab na kurs pilotażu.
Nie zawiedźcie ich.
Panie opiekunki również
Łóżko wodne - po 2 osoby na 45 minut

PAMIĘTAJCIE O TRAMPKACH I GBSach (Gacie Bojowo- Sportowe)
Jakby ktoś nie wiedział to Dzieciaki sa napalone na Wasz przyjazd jak arab na kurs pilotażu.
Nie zawiedźcie ich.
Panie opiekunki również

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
to się nazywa transmutacja transwestycja i transseksualizm miedzygatunkowy.ppamula pisze:Gdyby nie mors, to zadzwonił bym do Kornika![]()
Co za pieprznik
Czyli po naszemu ruja i poróbstwo a nie żaden sukces genetyczny. Bo od kiedy to Sowa mieszka w Kórniku ewentualnie odzywia się Kornikiem
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- plecaczek morsa
- bywalec
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Obiecałem dzieciakom, które nie mają tego co należy im się z definicji, że przyjadą fajni ludzie i zorganizują niezłą zabawę.
Dziękuję WSZYSTKIM, którzy pomogli mi dotrzymać słowa. Jesteście WIELCY... zawsze byliście
TO CO MÓWIŁY DZIECIAKI TO NAJWIĘKSZA NAGRODA. MAM NADZIEJĘ, ŻE SŁYSZELIŚCIE TO CO JA.
Sówka - gratulacje! Nowa gitara the ROADS (piąta
)
Piotrek - last but not least Samurai. To co pokazałeś zrobiło wrażenie nie tylko na dzieciakach.
Mam nadzieję ze nasz nowy kolega prędziutko sie zaloguje na forum. W końcu Harley to odmiana VFR nawet udana
Dzięki za wspaniałe spotkanie w fortach, wspólny przelot do Chełmna no i to co najważniejsze.
Mam też złą wiadomość. Tam trzeba wrócić i bywać bo zawiedziemy te dzieciaki, które Was pokochały
Dziękuję WSZYSTKIM, którzy pomogli mi dotrzymać słowa. Jesteście WIELCY... zawsze byliście
TO CO MÓWIŁY DZIECIAKI TO NAJWIĘKSZA NAGRODA. MAM NADZIEJĘ, ŻE SŁYSZELIŚCIE TO CO JA.
Sówka - gratulacje! Nowa gitara the ROADS (piąta

Piotrek - last but not least Samurai. To co pokazałeś zrobiło wrażenie nie tylko na dzieciakach.
Mam nadzieję ze nasz nowy kolega prędziutko sie zaloguje na forum. W końcu Harley to odmiana VFR nawet udana

Dzięki za wspaniałe spotkanie w fortach, wspólny przelot do Chełmna no i to co najważniejsze.
Mam też złą wiadomość. Tam trzeba wrócić i bywać bo zawiedziemy te dzieciaki, które Was pokochały
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt: