ZOSIA
Maciek czyta wasze forum od dawna ale nie chciał się zarejestrować bo nie wie czy go przyjmiecie. To w końcu nie jest VFR. Ale też Honda.
Poza tym jest mniej nieśmiały niż ja w relacjach. Ostatnio się pokłóciliśmy bo zaproponowałam by pojechał na wasz zlot do Torunia, to w końcu nie daleko od nas. A on że bez moto to takie zloty nie mają sensu i tak dalej. Od słowa do słowa na razie daliśmy sobie ze sobą spokój
Lubię jeździć na motocyklu, byłam na zlocie w Bydgoszczy i Jasnej Górze w tamtym roku.
Ale na dłuższe wycieczki to raczej rzadko się wybieram a raczej wybieraliśmy. Maciek lubi dzidować po okolicznych drogach. Ile w końcu można oglądać te same drogi.
A ja chciała bym pozwiedzać inne regiony kraju i jak czytam o Was to wygląda że jesteście bardzo zorganizowaną grupą. I coraz bardziej mi się to podoba. Dlatego postanowiłam się zarejestrować.
tylko nie wszystko na raz
Poza tym jest mniej nieśmiały niż ja w relacjach. Ostatnio się pokłóciliśmy bo zaproponowałam by pojechał na wasz zlot do Torunia, to w końcu nie daleko od nas. A on że bez moto to takie zloty nie mają sensu i tak dalej. Od słowa do słowa na razie daliśmy sobie ze sobą spokój
Lubię jeździć na motocyklu, byłam na zlocie w Bydgoszczy i Jasnej Górze w tamtym roku.
Ale na dłuższe wycieczki to raczej rzadko się wybieram a raczej wybieraliśmy. Maciek lubi dzidować po okolicznych drogach. Ile w końcu można oglądać te same drogi.
A ja chciała bym pozwiedzać inne regiony kraju i jak czytam o Was to wygląda że jesteście bardzo zorganizowaną grupą. I coraz bardziej mi się to podoba. Dlatego postanowiłam się zarejestrować.
tylko nie wszystko na raz
Ostatnio zmieniony wt 08 sty 2008, 16:45 przez ZOSIA, łącznie zmieniany 1 raz.
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Co to za piekne auto za Toba stoi (w avatarze)??
Widze kubelkowe fotele, z tylu bezowa skora, na szbie reklama dobrego ogumienia (TOYO)...
Widze kubelkowe fotele, z tylu bezowa skora, na szbie reklama dobrego ogumienia (TOYO)...
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
Mógłbyś wyrażac się jaśniej.cichy pisze:Staraj się trzymać jednej wersji
[ Dodano: 2008-01-08, 19:39 ]
W sumie to mieszkam w Brodnicy, na uboczu. Niby to miasto ale jak wieś.
Jestem świeżo po studiach w Toruniu - Uniwersytet m.Kopernika Wydział Ochrony Środowiska ale musiałam wrócić do rodzinnego miasta bo mama jest chora i tata sam sobie rady nie daje. Chciałam zostać w Toruniu, to piękne miasto. Spędziłam tam 5 lat. Tam poznałam Maćka.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
A ja wiem, ale nikomu nie powiemArturo pisze:Jestem ciekaw Kim jest Zosia Moze zrobimy ankiete??

Jestem kobietą, jestem na tym forum i czuje sie doskonale w towarzystwie tylu wspaniałych fascynatówZOSIA pisze:Jeśli na Waszym forum tak wita się kobiety- to nic dziwnego że ich tak mało.

Obie jestesmy przez panów traktowane z należytym szacunkiem, ale może dlatego, że my też śmigamy na

To na tyle, a teraz zgadujcie kto to Zosia

R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads