Potrzebuję wyznaczyć trasę po Polsce w taki sposób, aby odwiedzić kilka/kilkanaście określonych miast. Czy jest jakaś strona, która wyznaczy mi optymalną trasę przejazdu? Oczywiście mogę to zrobić sam, ale chciałbym żeby było szybciej i wygodniej. Chodzi mi o to, abym wpisał jak na google maps nazwy miast, przy czym na google maps to ja decyduję o kolejności ich odwiedzin, a chciałbym, aby zostało to wygenerowane automatycznie

No chyba, że ktoś ma do tego jakiś program, który nie jest dostępny on-line i jest w stanie mi pomóc, to podaję dane:
Start jest Bielsku-Białej. Miasta do odwiedzenia to: Częstochowa, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łódź, Mikołów, Nowy Tomyśl, Poznań, Szczecin, Toruń, Wrocław i Gdańsk. I teraz warunki szczególne - pojedyncza trasa nie może być dłuższa niż 1000 km i krótsza niż 850-900. Także Gdańsk chyba odpada, tego warunku 1000 km nie możemy przekroczyć w żadnym wypadku. Każda taka trasa o długości około 1000 km musi się zaczynać i kończyć w Bielsku-Białej. Potrzebne dodatkowe dane?

Oczywiście nie jest to jakieś fikcyjne zadanie potrzebne komuś na studia tylko zadania z życia wzięte
Jest ktoś w stanie coś podpowiedzieć?