ciesz się że córka całazajcow pisze:Kupiłem córce miesiąc temu samochód na 18-ke i dzisiaj go rozbila wyskoczyła jej sarna i skasowała połowe przodu -kolejny wydatek bo nie było opłacone AC

ciesz się że córka całazajcow pisze:Kupiłem córce miesiąc temu samochód na 18-ke i dzisiaj go rozbila wyskoczyła jej sarna i skasowała połowe przodu -kolejny wydatek bo nie było opłacone AC
Kazdemu sie zdarzyc moze...zajcow pisze:wyskoczyła jej sarna
zajcow pisze:Kupiłem córce miesiąc temu samochód na 18-ke i dzisiaj go rozbilawyskoczyła jej sarna i skasowała połowe przodu -kolejny wydatek bo nie było opłacone AC
Najlepsze jest to że gdybyś szedł z wynalazkiem typu Lech Shandy czy inna Warka Radler to obyło by się bez mandatu...ivan pisze:Dostałem mandat za USIŁOWANIE picia alkoholu w miejscu publicznym
Polega to na tym, że nie wolno spacerować z otwartym piwem bo jest to podejrzenie picia alkoholu. Ehh, jak ja kocham polską policję![]()
I żeby nie było, byłem trzeźwy, to było moje pierwsze piwo, szedłem po parku z otwartym piwem schowanym pod bluząNa 100% milicjanci nie widzieli jak piję ale podbili mi, że mogę chcieć pić
Ivan Ty to jesteś pijak i złodziej, bo każdy pijak to złodziej!ivan pisze:Dostałem mandat za USIŁOWANIE picia alkoholu w miejscu publicznym
Polega to na tym, że nie wolno spacerować z otwartym piwem bo jest to podejrzenie picia alkoholu. Ehh, jak ja kocham polską policję![]()
I żeby nie było, byłem trzeźwy, to było moje pierwsze piwo, szedłem po parku z otwartym piwem schowanym pod bluząNa 100% milicjanci nie widzieli jak piję ale podbili mi, że mogę chcieć pić
czyli wystarczy wlac pelnowartosciowego browara i mozna na legalu wypicBoczek pisze:Najlepsze jest to że gdybyś szedł z wynalazkiem typu Lech Shandy czy inna Warka Radler to obyło by się bez mandatu...
...życie...Dżambo pisze:Q.RWA, czy choć raz wszysko nie może być dobrze od początku do końca??
Zawsze q.rwa coś!!!
Jak jedno idzie dobrze to zaraz coś innego się spierdoli...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości