Usunięcie

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Edek
pisarz
pisarz
Imię: Edyta
Kontakt:

Re: Usunięcie

Post autor: Edek » czw 26 lip 2012, 16:14

ryba pisze:Na spotkaniu mnie nie będzie bo jedziemy na żagle dziś ale z doświadczenia wiem że Tobie nie wolno mówić prawdy bo przestajesz się odzywać przez rok.
Jesteś w tym momencie bardzo śmieszy, Ty i prawda, ciekawe !!!
Gdybyś zaczął mówić prawdę to do żadnego konfliktu między nami (między nami: chodzi mi o mnie, Jarka i Ciebie) by nie doszło.

Przepraszam wszystkich za urządzanie prywaty ale moja cierpliwość się skończyła.

Awatar użytkownika
Sprzedam BMW Celika
klepacz
klepacz
Imię: Ania
województwo: mazowieckie

Post autor: Sprzedam BMW Celika » czw 26 lip 2012, 20:01

witam wszystkich po dłuższej nieobecności, która w części jest skutkiem takich postów jakie tutaj dziś przeczytałam i zachowań ludzi, którzy z niewiadomych mi pobudek próbują zniszczyć innych, próbują podciąć im skrzydła...i co co gorsza oskarżają o defraudowanie pieniędzy. To już jest niestety karalne, zapewne Jano zna odpowiedni paragraf na takie zachowanie, bo reszta to już jest tylko zwykła chamówa i prostactwo.
Zarząd stowarzyszenia znam nie od dziś, każdy ma swoje wady, nie ma ludzi nieomylnych. Ale to co tutaj chciałam napisać jest o wiele ważniejsze niż analiza charakteru każdego z członków bądź zarządu VFR OC.
Ludzie którzy są oskarżani o "wyprowadzanie pieniędzy" to Ci sami ludzie, którzy swoją prywatną kasę przeznaczali na wydatki związane ze stowarzyszeniem nie pobierając ani żadnych profitów ani licząc nawet na odzyskanie pieniędzy, bo wszystko co robiliśmy i teraz robią inni to jest i było wyłącznie dla dzieciaków. Sama jestem taką osobą, która co mogła to kupiła bądź załatwiła jesli było potrzebne.
Nigdy ale to nigdy nie miałam potrzeby zaglądania w papiery stowarzyszenia, wiesz ryba daczego? Dlatego, że ja w przeciwieństwie do Ciebie mam do tych ludzi zaufanie, mam własny rozum który ogarnia co jest dobre a co złe, mam oczy które widzą ile Ci ludzie włożyli pracy, zaangażowania, poświęcili swój własny prywatny czas aby jeden ważny cel był dla wszystkich osiągnięty.

Ja się Ciebie ryba pytam, sam to wszystko wymyśliłeś czy masz mentora? Bo nie uwierzę , że jestes tak sam jedyny odważny żeby uczciwym ludziom stawiać takie zarzuty jakie postawiłeś...
Jeśli chodzi o mnie to jestem nader spokojną osobą, ale jesli chodzi o to co tutaj wypisujesz, co próbujesz udowodnić to ja bym Cię wypieroli..a od razu z forum, z powiatu, województwa a nawet z galaktyki. A znam parę bo mam teleskop :evil: I jak mi Bóg świadkiem, gówno mnie by obchodziło co o mnie myślą inni, bo w życiu nie o to chodzi aby się przejmować co o Tobie mówią o ile nie mają racji.
I wiesz co? pomimo, że jestem kobietą ja w życiu tylu plot nie narobiłam co Ty, a podobno kobiety to plociuchy...

Nie wiem dla mnie to albo szczyt odwagi albo szczyt totalnej głupoty powoływać się na coś na co nie ma się dowodów, tak łatwo oskarżać kogoś o coś co nie ma i nie miało miesjca. Zobacz w jakim świetle się stawiasz jako człowiek? Zrób coś .q.w... ze sobą, zacznij czytac gazety prawne, idź na studia księgowe albo zacznij szpiegować sąsiadów. Jest teraz taka opcja podpierdal..nie. sąsiadów do urzedu skarbowego, skorzystaj, ulży Ci, zapewniam.
Jeśli kiedykolwiek się spotkamy, zaręczam Ci obojetnie obok Ciebie nie przejdę, mało tego poświęcę Ci dużo uwagi, ale nie będzie to miłe. Dla mnie to Ty już teraz jesteś zwykłym, mało interesującym człowiekiem. I jak to mówią, chamstwo i prostota prędzej czy później z człowieka wyjdą.
MAm zbyt mało czasu na pisanie postów ale nie chicałabym żebyś to odebrał póniej , ze nie chcę Ci odpowiadac na Twoje, więc możesz mi nawrzucać przez telefon: 602-639-008 do godziny 22 bo potem to juz nie wypada dzwonić.

AVE MOTÓR CZY JAK TO TAM, NIE WIEM BO MOTÓRA NIE MAM
Moczynos w futrze model 2016 help

Awatar użytkownika
Sprzedam BMW Celika
klepacz
klepacz
Imię: Ania

Post autor: Sprzedam BMW Celika » czw 26 lip 2012, 20:09

Kornik ja pi.....l.. lubię Cię ale normalnie wali mnie to czy masz gacie w kropki, czy czeszesz grzywkę to tyłu czy do przodu i który ząb Cię wczoraj bolał, czy pijesz teraz łychę i gdzie jutro jedziesz.
Normalnie mi się już fejsa w robocie odpalać nie chce przez te Twoje wpisy :shock: Czasem trzeba się rozejrzeć wokół siebie, popatrzeć może kogoś innego boli ząb :biggrin

to bylam ja Ciacho
ps: i tak Cię lubię ale się ogarnij z deczka :bye
Moczynos w futrze model 2016 help

Awatar użytkownika
Damo 88
klepacz
klepacz

Post autor: Damo 88 » czw 26 lip 2012, 20:35

Przeczytałem pierwsze strony Będąc moderatorem , Mając możliwość Większego , zorganizowania Spotkań , Zlotów dla ogółu i twierdzenie że nikt się nie stara w tym temacie . Co więcej że nikt nie robi tego za mnie .

Jest nie stosowne .
Jeżeli Rozwiązałeś problem nie Zapomnij Odpisać .

Awatar użytkownika
Diego
klepacz
klepacz
Imię: Mirek

Post autor: Diego » czw 26 lip 2012, 20:39

Teraz wiem czemu nie należy wqoorwiac Ciacha. Ave .....Celo. :biggrin :biggrin
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » czw 26 lip 2012, 21:02

Ale się spinka zrobiła...

przeczytawszy cały temat stwierdzam że za mało jeździcie :mrgreen:

PS. Od włażenia w dupe szczypią mnie policzka :lol ale i tak warto choćby dla jednego uśmiechu dziecka :wink:

Pozdro dla Was :bye

Awatar użytkownika
Hubu
klepacz
klepacz
Imię: Hubert

Post autor: Hubu » czw 26 lip 2012, 21:16

Dziewczyny pokażcie :tts
Faktycznie polecam więcej śmigania :mrgreen:

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » czw 26 lip 2012, 22:07

Szarlotka pisze:

AVE MOTÓR CZY JAK TO TAM, NIE WIEM BO MOTÓRA NIE MAM

Lewa w Dziurę ;) to bylo tak.

napisz moze ze sa jescze gorsi ode mnie to dopiero bedzie policzek :P ;)
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: muchaok » czw 26 lip 2012, 22:57

melduję, że przeczytałem..... choć pewnie większość z obecnie aktywnych, nawet nie wie kim jestem.
Jedyne co napiszę odnośnie mojego stosunku do tej sprawy to, że jest mi smutno. Jest mi tak kurewsko smutno. Natomiast moje kochanie, po przeczytaniu postu stuwki - nie chce mi się cytować, bo nie..... ale coś w sensie że ( tyle osoob zap...lało, poswiecili swooj czas, kase na benzyne aby dojechac, a inni na tym zarobili ) stwierdziła, że to bardzo przykre. Jednakże wygania mnie od kompa, bo sama chce zająć głos w dyskusji.
Zatem pozostając smutnym, żegnam się ozięble, i zajrzę tu pewnie znowu za jakieś pół roQ.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Magda
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: Magda » czw 26 lip 2012, 23:26

Mucha jakaś mi latała przy kompie, to odpędziłam...

na tyle dawno mnie tu nie było, że musiałam dostać tymczasowe hasło, bo starego nie pamiętałam:(

ale do rzeczy
po pierwsze: chciałam skomentować ten wątek, ale ręce opadają. Pozostawiam bez komentarza, bo mądrzejsi ode mnie powiedzieli co trzeba. Dzięki Piotrze, dzięki Ciacho...

po drugie:
theRoads.pl

wyjątkowo wiem skąd się wzięła nazwa zespołu. Dzisiaj dowiedziałam się o nowym tworze w sieci.
Zabolało i wku..ł.. - w dowolnej kolejności
Roads był Jeden.
Wara wszystkim od Jego Imienia.

Ludzie (tak, zajrzałam na to forum), którzy stworzyli to miejsce do wymiany informacji są mi w jakiś sposób bliscy. Nazwanie zespołu Jego Imieniem było - tak sądziłam - wyrazem szacunku, pamięci, przyjaźni. Wykorzystanie Jego Imienia do nazwania miejsca w sieci uważam za niewyobrażalne nadużycie.

tyle

Awatar użytkownika
benito
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jarek
Kontakt:

Post autor: benito » pt 27 lip 2012, 00:05

Swiete slowa Magda...
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05

Kawa
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Kawa » pt 27 lip 2012, 00:39

Magda pisze:
wyjątkowo wiem skąd się wzięła nazwa zespołu. Dzisiaj dowiedziałam się o nowym tworze w sieci.
Zabolało i wku..ł.. - w dowolnej kolejności
Roads był Jeden.
Wara wszystkim od Jego Imienia.
No to Pany, jesli macie jakakolwiek godnosc, to wiecie co robic. A jesli nie wiecie co to znczy godnosc, to czytaj- jaja. Trzeba miec jaja.

Awatar użytkownika
Stuwka
klepacz
klepacz
Imię: Konrad
województwo: małopolskie
Kontakt:

Post autor: Stuwka » pt 27 lip 2012, 00:44

muchaok pisze:melduję, że przeczytałem..... choć pewnie większość z obecnie aktywnych, nawet nie wie kim jestem.
Jedyne co napiszę odnośnie mojego stosunku do tej sprawy to, że jest mi smutno. Jest mi tak kurewsko smutno. Natomiast moje kochanie, po przeczytaniu postu stuwki - nie chce mi się cytować, bo nie..... ale coś w sensie że ( tyle osoob zap...lało, poswiecili swooj czas, kase na benzyne aby dojechac, a inni na tym zarobili ) stwierdziła, że to bardzo przykre. Jednakże wygania mnie od kompa, bo sama chce zająć głos w dyskusji.
Zatem pozostając smutnym, żegnam się ozięble, i zajrzę tu pewnie znowu za jakieś pół roQ.
Możesz mi powiedzieć o co ci chodzi ??? Z mojego punktu widzenia wchodzę na forum czytam prawie każdego posta w tu naglę temat "Usunięcie" czytam i tu naglę wychodzą jakie faktury lewe czy coś i z tego się wzięło moje pytanie czy ktoś zarabia kasę na CZD.

Takie to dziwne ??? Wiesz u mnie się nie przelewa a do wawy mam jakieś 400 km z tego są związane jakieś koszta tak???? To co mi się dziwisz że tak napisałem. Aha no fakt w sumie jesteś wawy to do CZD masz 10 km ???

Najlepiej widzę że w ogóle się za bardzo nie opłaca pisać o sprawach wawy tak to odbieram i w sumie mam to głębokim poważaniu co o mnie sądzicie. Bo w sumie i tak już na CZD moja noga nie powstanie.

Lucek nie gadaj tylko zakładaj temat o Białej !!!!
RC 36 II 96r.

Obrazek

Żyje się po to, by latać na moto i czasami dla śmiechu postrzelać z wydechu : )

Co mogę powiedzieć o użytkownikach forum ?
yes we can!!

Głośno mówie i Głośny mam wydech, krótko mówiąc jestem z Południa czyli Góral nisko pienny :)

Awatar użytkownika
poscig
klepacz
klepacz
Imię: Marek
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: poscig » pt 27 lip 2012, 01:04

muchaok pisze: choć pewnie większość z obecnie aktywnych, nawet nie wie kim jestem.
Fakt nie wiem kim jestes- z zawodu...choć jeszcze mordeczke pamietem :biggrin

Czytam i czytam i zastanawiam się po co- po co sprawy dla wielu kompletnie obce wywalać na forum..Mysle ,że wielu, moze nawet większośc forumowiczów kompletnie nie wie o co chodzi.Mało tego, nawet nie chce wiedzieć bo wola zaglądać na foruma, aby zaczerpnąć wiedzy na temat własnej maszyny ,kupić, sprzedać, opisać przebytą wycieczkę lub wstawic zdjęcie ulubionych cycuszków.
Panowie Jest Telefon ,PW lub osobiste spotkanie.A w ten sposób to bedzie można dywagować do grudnia.

Pamietajmy do jakich celów forum jest stworzone.Na 100% nie do wywlekania spraw nie jasnych dla wszystkich tu zgromadzonych.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich, życząc mało pracy - dużo kasy,czasu w nadmiarze aby wpadać na plaże itd itp.

Awatar użytkownika
MC_Hammer
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Maciej

Post autor: MC_Hammer » pt 27 lip 2012, 01:41

Stuwka pisze:sz mi powiedzieć o co ci chodzi ??? Z mojego punktu widzenia wchodzę na forum czytam prawie każdego posta w tu naglę temat "Usunięcie" czytam i tu naglę wychodzą jakie faktury lewe czy coś i z tego się wzięło moje pytanie czy ktoś zarabia kasę na CZD. Takie to dziwne ??? Wiesz u mnie się nie przelewa a do wawy mam jakieś 400 km z tego są związane jakieś koszta tak???? To co mi się dziwisz że tak napisałem. Aha no fakt w sumie jesteś wawy to do CZD masz 10 km ???Najlepiej widzę że w ogóle się za bardzo nie opłaca pisać o sprawach wawy tak to odbieram i w sumie mam to głębokim poważaniu co o mnie sądzicie. Bo w sumie i tak już na CZD moja noga nie powstanie.

Czy ty masz tak niską samoocenę własnej osoby,że tą flustrację musisz gdzieś wyładować ????
Wiecznie czytam tylko o Twoich problemach i doyebywaniu oliwy do ognia, nie rozumiem, cieszy cie to, masz z tego jakąś frajdę ???
Weż sie chłopaku razem z Łysolkiem ogarnij bo na razie to tylko straszne głupoty pierdolicie w tematach.
Wielokrotnie jak nie jeden to drugi coś doyebie bez sensu i czeka na reakcję reszty.
Proponuje zaznajomić się ze słowem CHARYTATYWNIE !!!!
Zawsze masz coś do powiedzenia i zawsze masz pretensje, a fochy to robią rozwydrzone 5 latki a nie dorosłe chłopy panowie, troszkę wstyd.
Robiłem przy CZD i robił będę bo robię to dla dzieci a reszte mam w ... poważaniu i gówno mnie to obchodzi ale o malwersacjach finansowych to pierwsze tutaj słyszę.

Jeszcze jedno, masz jakiś problem, niższości, wyższości nad pozostałymi częściami kraju ??? bo ja nie, a ty ciągle o tej wawce i panujących tutaj układach a do wybrzeża też się przyyebiesz ???, daj sobie spokój, każdy ma problemy, nikt kasy nie ma za dużo, każdy pracuje i jest mu ciężko, jak nie dociera albo nie kumasz to niezabieraj zdania i jeszcze jedno ja nie jestem z wawy.

Ps. jak już wszyscy szczerze to ja też, mam to w dupie, to mnie bolało i napisałem o tym, czemu nie.

ODPOWIEDZ