Ciuchy 4-biker
- luki-j1
- zadomowiony
- Imię: Łukasz
- województwo: lubelskie
Ciuchy 4-biker
Hej macie może jakieś zdanie o firmie 4-biker bo muszę ubrać drugą połowę.
Re: Ciuchy 4-biker
budżetowo,
jakość, hmmmm
nie wypinane membrany są dobre, do gotowania jaj. - Zasłyszane od użytkowników
generalnie kilka razy mierzyłem w sklepie jakieś 2-3 lata temu... i mi nie podpasowało
Zainwestowałem w Modekę i ani razu nie żałowałem wydanych pieniędzy
jakość, hmmmm
nie wypinane membrany są dobre, do gotowania jaj. - Zasłyszane od użytkowników
generalnie kilka razy mierzyłem w sklepie jakieś 2-3 lata temu... i mi nie podpasowało
Zainwestowałem w Modekę i ani razu nie żałowałem wydanych pieniędzy
- dixon
- klepacz
- Imię: rafał
- województwo: mazowieckie
polecam w tej cenie czegoś innego poszukać. moja ukochana zakupiła w zeszłym roku grida (odłam holenderskiej marki macna, grupa ubrań tzw. casual - design ubrań tzw. miejskich) i jest super zadowolona. cena na poziomie modeki itp.Za kurtkę dała 450, za spodnie 300.A jakość o wiele lepsza od retbike, 4 biker, cyclo spirit itp. niskobudżetowych firm.
Poszukaj spokojnie, a zakupisz w dobrej cenie coś dobrego, np. modeki, grida, macny, flm, hein gericke, buse, str, halvarson.
Albo coś z promocji, wyprzedaży etc. takich marek jak vanucci, tschul itd. Marek jest wiele, a jak dobrze i cierpliwie poszukasz i będziesz miał szczęście to wyrwiesz naprawdę w dobrych pieniądzach.Ja np. dorwałem kurtkę macny, która kosztowała prawie 1,3zł, za niecałe 800;), spodnie alpinestarsa za 500, które kosztowały tysiaka;) Poszukaj cierpliwie, a nie kupisz gó..a, a połówka będzie zadowolona;)
Poszukaj spokojnie, a zakupisz w dobrej cenie coś dobrego, np. modeki, grida, macny, flm, hein gericke, buse, str, halvarson.
Albo coś z promocji, wyprzedaży etc. takich marek jak vanucci, tschul itd. Marek jest wiele, a jak dobrze i cierpliwie poszukasz i będziesz miał szczęście to wyrwiesz naprawdę w dobrych pieniądzach.Ja np. dorwałem kurtkę macny, która kosztowała prawie 1,3zł, za niecałe 800;), spodnie alpinestarsa za 500, które kosztowały tysiaka;) Poszukaj cierpliwie, a nie kupisz gó..a, a połówka będzie zadowolona;)
Jest: Honda VFR RC46 '01
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
-
- pisarz
- Imię: Karol
A bywasz na bazarach?? Często tam można spotkać firmę EVE-Sport z Częstochowy. Ja właśnie zakupiłem od nich komplet i za 550 zeta masz na prawdę bardzo ciekawe kombi tylko, że tekstylne. Ale za darmo mierzą i szyją na wymiar(ja ze względu na moje gabaryty musiałem mieć szyte na wymiar
)

"Odwaga to świadomość, że jest się jedynym, który wie, jak wielkie ogarnia cię przerażenie"
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" A. Einstein
Errare humanum est
Errare humanum est
- luki-j1
- zadomowiony
- Imię: Łukasz
- województwo: lubelskie
A mają może jakąś strone www bo nie znalazłem
-
- pisarz
- Imię: Karol
http://evesport.pl ale obecnie coś chyba robią, bo nie dostępna, ale na alle też mają tylko obecnie nic nie sprzedają http://allegro.pl/show_user.php?uid=20137170
tak jak mówiłem najlepiej na motobajzlu z nimi pogadać mogę dać Ci nr tel jak chcesz
tak jak mówiłem najlepiej na motobajzlu z nimi pogadać mogę dać Ci nr tel jak chcesz

"Odwaga to świadomość, że jest się jedynym, który wie, jak wielkie ogarnia cię przerażenie"
Errare humanum est
Errare humanum est