Dżambo pisze:Najważniejsze by przemytnik miał zajęcie....
Dżambo widzę że ten punkt najbardziej Ci się spodobał skoro piszesz o nim ciągleDżambo pisze:Przemytnik browarów będzie miał zajęcie...

Tylko nie wiem czy chodzi o piwko czy o przemycanie

Dżambo pisze:Najważniejsze by przemytnik miał zajęcie....
Dżambo widzę że ten punkt najbardziej Ci się spodobał skoro piszesz o nim ciągleDżambo pisze:Przemytnik browarów będzie miał zajęcie...
Kogo?benitto pisze:Klosiew zwalił konia
Taaaa chyba TyJacko pisze:może ociupinkę
Nie ma sprawyJacko pisze:Grzesiu sorki ale nie mogłem się powstrzymać
Wyyyluzuj nikomu nie powiemArylian pisze:He he, muszę wyprowadzić Cię z błędu
Spoko spoko jesteś na mojej czarnej liście spamerówbenitto pisze:czy nie przesadziliśmy z OT??
Eeee no rzeczywiście jedziemy na dwie inne imprezyJacko pisze:A co będzie jak impreza do dupy ??
Ooooo widzę Dżambula że będziemy spokojnie jechać na tych samych saniachDżambo pisze:Przemytnik browarów będzie miał zajęcie...
oooo niewinny się znalazł, myślałby ktoDżambo pisze:Niestety zrobiliście taki OT że nie mogłem znaleźć..
Grzesiu wszystko ok. tylko za jaką uługę będziesz wystawiał tą fakturkęklosiewi pisze:Nie ma sprawy Dostarczę fakturę w piątek, płatność gotówką 24h
hmmm... no dobra, przyznaję - wygrałeśklosiewi pisze:Eeee no rzeczywiście jedziemy na dwie inne imprezy Ja tam wierzę Kasi, Ona obiecywała szampańską zabawę!!!
Oczywiście że niewinnyJacko pisze:oooo niewinny się znalazł, myślałby ktoDżambo pisze:Niestety zrobiliście taki OT że nie mogłem znaleźć..![]()
sanki się nie zmieszcząKarotka pisze: Proszę zabrać ze sobą termos i sanki (takie jak się dzieci wozi)
Bagaży trzeba mniej ze sobą zabrać...Mela pisze:sanki się nie zmieszcząKarotka pisze: Proszę zabrać ze sobą termos i sanki (takie jak się dzieci wozi)
Trudno, nie będziemy drzeć szat z tego powodu. Kto może niech weźmie a kto nie to też będzie oki.Mela pisze:sanki się nie zmieszczą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości