AmenPETER pisze:właśnie dla tego do MC nie przyjmują dziewczyn -kobiet
Kasiorek napisał:Ja sobie z nim pogadam i zabiorę mu kluczyki od sztuki i koniec latania.
i właśnie dla tego do MC nie przyjmują dziewczyn -kobiet![]()

AmenPETER pisze:właśnie dla tego do MC nie przyjmują dziewczyn -kobiet
Kasiorek napisał:Ja sobie z nim pogadam i zabiorę mu kluczyki od sztuki i koniec latania.
i właśnie dla tego do MC nie przyjmują dziewczyn -kobiet![]()
No ja to nie wiem czy to dobry pomysl, widzialem kiedys na jakiejs stronie nabor do MC "Mistrzow Calowania" ale nie myslalem ze to czysto meska organizacja... dobrze ze sie nie zapisalemPETER pisze:i właśnie dla tego do MC nie przyjmują dziewczyn -kobiet![]()
bedzie sie dzialo, bedzie sraczka przed obamaarcziartur pisze:a będzie coś się działo w ten czwartek ??
Nie wiem, kto prowadził ale to wina tego przed Tobą, a nie twojadarqvader pisze:szkoda tylko, że po drodze was zgubiłem
wina niczyja, dupa jestem i tyleMC_Hammer pisze:Nie wiem, kto prowadził ale to wina tego przed Tobą, a nie twojadarqvader pisze:szkoda tylko, że po drodze was zgubiłem
powinieneś trzymać się z przodu bo na końcu trzeba mocno odkręcać, ale każdy się rozglądał czy jesteśmy wszyscy z tym, ze część odłączała się do domów po drodze i w sumie nie wiadomo było ilu Nas jestdarqvader pisze:wina niczyja, dupa jestem i tyle
No to wszystko wyjaśnia, On i ten jego minibikePETER pisze:KAWA prowadził
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości