Padre do tablicy - nał !!!!!
Budujemy Ryko-Grylowisko dla Dzieciaków z DD [9-11][23-25].4
Dogadamy się, zajadę po Puchacza i po Ciebieadjar pisze:Troszku wcześnie, trza by się z roboty urwać - ale powinno się udać. A gdzie ten autobus będzie miał postój?Karol pisze:Obwieszczam, że Autobus przelotowy z Łomży, przez Warszawe do Chełmna odjeżdźa w piątek o godz. 11,00, Postój W-wa godz 13-14, są jeszcze wolne 2 miejsca - Adjar pasuje Ci ????
RClomza.pl
-
zuzia tajger
- klepacz

- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
Generalnie bede w piątek ze swoim pomocnikiem
Zabieram nożyczki i osprzęt fryzjerski (kradziony Mamie ALI, ale żeberek mówi, że nie zrobi dop. nie zobaczy dwóch zboczeńców z nad morza) i bede ciachać niepotrzebne kosmyki szkarbom
jak starczy mi czasu w godzinach funkcjonowania hurtowni fryzjerskich to podlece i zakupie jakis zestaw dla maluchow.
Zabieram ze sobą również bloczki do lin
Jak tam te spanie wyglada, kocyki, spiworki itp ??
Zabieram nożyczki i osprzęt fryzjerski (kradziony Mamie ALI, ale żeberek mówi, że nie zrobi dop. nie zobaczy dwóch zboczeńców z nad morza) i bede ciachać niepotrzebne kosmyki szkarbom
Zabieram ze sobą również bloczki do lin
...
Mareczku, przychamuj. Grzecznie onegdaj pytalem, czy Ci sie nie wpie%dalam, napisales, ze spoko. Wzialem wiec Twoje, choc przepuszczone przez Morsa, zebralem do kupy, pokazalem tutaj, potem dalem konstruktorowi - tak, teoretykowi, bo to projektant, nie ciesla - i takie wlasnie zaproponowal. Zrobil to za darmo, a wiadomo czego sie nie robi darowanemu koniowi.MARCO pisze:... przepraszam, że wtrące a'propos projektos
CO TO K...W JEST ?
Jak napisalem wczesniej jest to podstawa do "tworczych uproszczen i racjonalizacji na budowie". Wiec jesli sie czujesz na silach - bo ja nie - to po prostu uprosc i zracjonalizuj, skoro uwazasz, ze to przegiecie.
Nikt tu sie nie popisuje, a gosc ktory to wymyslil nawet nie wie ze toczy sie ta dyskusja. Zrobil o co go prosili i wzial sie za co innego. Tez myslalem, ze bedzie prostsze.
Pokoj z Toba.
-
adjar
- klepacz

- Imię: Adam
- Kontakt:
Jużem Ci posłał na PW 
A jeszcze kilka pytań praktycznych do zorientowanych. Bierzem oczywiście śpiworki - karimatki też?
Czy to miejsce, gdzie bedziem spać, jest w miarę ciepłe, czy przygotować się na zimne noce? (pogoda w weekend ma być paskudna).
Jak tam jest ze sklepami itd., coby z głodu nie umrzeć? Trza brać ze sobą, czy na miejscu wszystko jest?
Nie byłem-to nie wiem
A jeszcze kilka pytań praktycznych do zorientowanych. Bierzem oczywiście śpiworki - karimatki też?
Czy to miejsce, gdzie bedziem spać, jest w miarę ciepłe, czy przygotować się na zimne noce? (pogoda w weekend ma być paskudna).
Jak tam jest ze sklepami itd., coby z głodu nie umrzeć? Trza brać ze sobą, czy na miejscu wszystko jest?
Nie byłem-to nie wiem