minimalne wymagania max płaca to jest praca
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
minimalne wymagania max płaca to jest praca
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- Wojtek86
- klepacz
- Imię: Wojtek
- Kontakt:
"Jasna ścieżka kariery"
Zakładając, że cię nie wyleją i wzrost wynagrodzenia jest netto to już po 20 latach zarabiasz ponad 10000

PETER, młode laski lecą na staruszków z kasą
Stosunek wynagrodzenia do wymagań równy prawie 0
Zakładając, że cię nie wyleją i wzrost wynagrodzenia jest netto to już po 20 latach zarabiasz ponad 10000

PETER, młode laski lecą na staruszków z kasą

Stosunek wynagrodzenia do wymagań równy prawie 0
Ostatnio zmieniony pn 24 maja 2010, 23:03 przez Wojtek86, łącznie zmieniany 1 raz.
- brii
- pisarz
- Imię: Maciej
- województwo: śląskie
Re: minimalne wymagania max płaca to jest praca
Zatrudnię pięć takich osób od zaraz

Katarzynki to takie pierniczki
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Re: minimalne wymagania max płaca to jest praca
Chyba piętnaście - bo tyle miałoby szansę (w sumie) spełnić wymaganiabrii pisze:Zatrudnię pięć takich osób od zaraz

Albo żart, albo ktoś z rozpędu wstawił wymagania wszystkich firm z całego miesiąca. Fakt, że wymagania bywają "od czapy", ale nie aż do tego stopnia.
- brii
- pisarz
- Imię: Maciej
- województwo: śląskie
Nie mam tyle miejsca, ale jakby coś to bym się zastanowił nad zamianą starych pracowników na nowych gdyby znalazło się takich 15adjar pisze:Chyba piętnaście

A tak serio - ktoś pojechał i to ostro. Ostatnio widać tendencję do stawiania wymagań z kosmosu i wybieraniu osób które spełnią ich najwięcej ale z drugiej strony to droga do nikąd bo ubiegający się o pracę wpisuję do CV rzeczy których tak naprawdę nie mają opanowanych żeby spełnić jak najwięcej warunków - kupa z dwóch stron

To ogłoszenie traktować można tylko jako żart.
Tak mi się skojarzyło jak mój kolega szukał pracy w branży IT:
Poszedł na rozmowę rekrutacyjną do firmy która dała ogłoszenie, że potrzebują "operatora baz danych". Pierwsze pytanie brzmiało: "Ma Pan uprawnienia na wózek widłowy?".

Katarzynki to takie pierniczki