dokładnie. MadziX nie kombinuj tylko się postaraj i pochwal sięSOWA pisze:świadomie skręcasz z temetu. Pokaż...

jeden ? to jeszcze gorzej...SOWA pisze:To chociaż jeden.
cycki
jeden przynajmniej dobrze gada....roads pisze:Dobra MadziX, nie pokazuj, nie nie teraz to za późno teraz to nie
cycki
no foch....i to z mocnym przytupem aż się obcas w podłogę wbił....Daniel VTS pisze:Foch???? A z przytupem chociaż???Cycki
biedactwoMadziX pisze:no foch....i to z mocnym przytupem aż się obcas w podłogę wbił....
nioe wiem czy dobrz ego zrozumiałaś?? Chodziło mu ze jest za póxna pora i mało chopów na forum w bardziej przystępnej porze pokażeszMadziX pisze:jeden przynajmniej dobrze gada....
nie denerwuj mnie ...Daniel VTS pisze:biedactwoMadziX pisze:no foch....i to z mocnym przytupem aż się obcas w podłogę wbił....MadziX zachowaj spokój
Czego Ci bardziej szkoda???? Ładnej terakoty ewentualnie parkietu, czy szpileczki w buciku???
![]()
tts
Daniel VTS, no widzisz chopy sie rozumioDaniel VTS pisze:nioe wiem czy dobrz ego zrozumiałaś?? Chodziło mu ze jest za póxna pora i mało chopów na forum w bardziej przystępnej porze pokażesz Cycki
POBITO "albo" cycki w góręSOWA pisze:Na 51 trudny przeciwnik "al-bo",
a mówiłaś, że ja Cienie denerwuję w ogole?? czyżby mi ise udało????MadziX pisze:nie denerwuj mnie ...
nie Ty jednaMadziX pisze:cholera a juz myślałam,że roads po mojej stronie...naiwna jedna jestem..
szacunken all for men in the worldroads pisze:Daniel VTS, no widzisz chopy sie rozumio
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości