Wyjatkowo czaRRny humor (?)

Wszystko co śmieszne.
Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert
województwo: lubelskie

Post autor: Hubert » pt 29 gru 2006, 17:09

Tak na poważnie staram się być koleżeński.Jak ktoś potrzebuje mojej pomocy niech śmiało daje znać.Jak będę mógł pomogę na 300 %.

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » pt 29 gru 2006, 19:33

Hubert pisze:Cieszę się ,że macie podobne zdanie. (...) Ja mam tu syna i mam trochę zagmatwaną sytuację rodzinną. Nie zostawię go tutaj.(...) mama nie chciała kupić a ja nie miałem kasy
Hubbi! Brachu! Od tego posta pomimo odleglosci miedzy Lodzia a Lublinem stales mi sie blizszy o 300 km! Pod WSZYSTKIM sie moge podpisac! Bylem troche za granica, powachalem eurasQw, tamtejszej lekkosci zycia i dobrze wiem co trace zawodowo, finansowo itd kazdego dnia, ale wybralem. Na zakup pierwszego moto tez czekalem az skoncze studia, popracuje i odloze. Od polityki, w zasadzie od telewizji stronie jak moge, wetknalem to sobie gleboko w odbyt. Ale raz na jakis czas temat jak ten mi sie sam z dupy wychyli, zasmrodzi okolice no a ja zbyt raptownie reaguje i zakladam nowe polityczne tematy na forum... Pozdrawiam Cie serdecznie. Cala reszte tez.

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert
województwo: lubelskie

Post autor: Hubert » ndz 31 gru 2006, 13:00

Doyar dzięki za podtrzymanie na duchu.Cieszę się ,że mamy podobne zdanie.Jestem z Tobą Brachu. :pwned

ODPOWIEDZ