Witam chyba każdy odwiedza Alle i nie sposób nie zauważyc takiego fenomenu jaki uczynił pewien właściciel biednej RC-24, nie wiem czym sie on kierował, może po prostu miał za dużo wolnego czasu i całkowity brak gustu??????????? Kto wie, ja bym go za to zlinczował, dla mnie taka przeróbka to tak jak z Hayabusy zrobic coś na styl HD WLA. Może właściciel tego CUDA jest u nas zarejestrowany na Forum bo z chęcią bym poznał historie tak wieśniackiego pomysłu!!!!!!!! Pozdro Leniviec
oto link:
http://moto.allegro.pl/item345988079_ho ... 750_f.html
Ciekawe co to za typy co to licytują??????????
VFR RC-24 stylizowana chyba na BMW GS650F.
- JuNioR
- klepacz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Re: VFR RC-24 stylizowana chyba na BMW GS650F.
Wieś czy nie wieś - za 1500zł to ja bym też chciał takie moto do upalania.Leniviec pisze: Ciekawe co to za typy co to licytują??????????
BTW, masz jakieś zdjęcia Twojej? Mało widziałem przeróbek VFR na streeta, a Twoja wyglada ciekawie na tej miniaturce.
- Leniviec
- bywalec
- Kontakt:
Witam.
Do JuNioR: ta na miniaturce to moja stara VFR, ja jej nie planowałem robic na streeta tylko tak żeby można było na niej jeździc a co wyszło to sam zobacz. Niestety spalił mi sie moduł i razem z nim spaliły się plany o jej dalszej odbudowie.
Tu jest pare fotek:
viewtopic.php?t=805
Do JuNioR: ta na miniaturce to moja stara VFR, ja jej nie planowałem robic na streeta tylko tak żeby można było na niej jeździc a co wyszło to sam zobacz. Niestety spalił mi sie moduł i razem z nim spaliły się plany o jej dalszej odbudowie.
Tu jest pare fotek:
viewtopic.php?t=805