Z poradnika dla nastolatki ...
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Z poradnika dla nastolatki ...
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
- Mr.Exclusive
- pisarz
- Imię: Adam
- Kontakt:
ta a potem spotykasz dziewczynę ala 15 lat ubrana jak lachoniara z trasy. Wygląd jeszcze się przeboleje oczywiście zależnie od tego czego szukasz, ale jak już otworzy usta to ma się ochotę wsadzić jej kamienia w buzie i uciekać ;o
Może generalizuje ale nie znam dziewczyny po gimnazjum która by: nie przeklinała co 2 słowo nie nadużywała słów typu: no no no no wiesz, ej spoko i tak dalej. nie wiem jak dla was ale dodając do tego szyderczy tembr głosu to pierwsza lepsza babcia z ulicy jest dla mnie bardziej seksowna i kobieca.
Niestety jest więcej kobiet zachowujących się jak faceci niż facetów
pozdro
Może generalizuje ale nie znam dziewczyny po gimnazjum która by: nie przeklinała co 2 słowo nie nadużywała słów typu: no no no no wiesz, ej spoko i tak dalej. nie wiem jak dla was ale dodając do tego szyderczy tembr głosu to pierwsza lepsza babcia z ulicy jest dla mnie bardziej seksowna i kobieca.
Niestety jest więcej kobiet zachowujących się jak faceci niż facetów

pozdro
ReSpEcT iS eVeRyThInG !!
The most important thing is to be loyal~~
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
Kornik nie pasuje do Ciebie takie pisanieKornik pisze:Mr.Exclusive, nie kamienie tylko "loda robi mu, bo umi, loda robi mu bo lubi to ... "

fakt, że młodzież jest troszkę "inna" niż za moich czasów ale takie zachowania, sposób bycia były kiedyś również spotykane. Jedynym sposobem na takie rzeczy jest przekazywanie własnemu dziecku odpowiednich wartości, długie rozmowy na różne tematy... świata nie zmienimy a możemy pokazać tę jego dobrą stronę

Moczynos w futrze model 2016 help
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- Mr.Exclusive
- pisarz
- Imię: Adam
- Kontakt:
hehe, jak już Kury to wole chryzantemyKornik pisze:Mr.Exclusive, nie kamienie tylko "loda robi mu, bo umi, loda robi mu bo lubi to ... "

Kiedyś były tylko spotykane, a teraz to jest na porządku dziennym;/Szarlotka pisze: fakt, że młodzież jest troszkę "inna" niż za moich czasów ale takie zachowania, sposób bycia były kiedyś również spotykane. Jedynym sposobem na takie rzeczy jest przekazywanie własnemu dziecku odpowiednich wartości, długie rozmowy na różne tematy... świata nie zmienimy a możemy pokazać tę jego dobrą stronę
Nie wiem czemu zauważam ogromną różnicę pomiędzy osobami ze starą maturą a ludźmi po gimnazjum pod względem zachowania, zabawy, stosunku do innych ludzi itp. Śmieszy mnie to jak w grupie dzieciaki są silne wchodzą nauczycielowi na głowę śmieją się są lekceważący a potem przy rozmowie sam na sam przy otwartych drzwiach mazgają się i wychodzą wystraszeni jak kot srający w puszczy. Jest to dla mnie o tyle widoczne że jestem ostatnim rocznikiem idącym starym systemem nauczania, a do tego studiuję teraz z osobami po nowej maturze. Może generalizuje ale takie jest moje spostrzeżenie.
Szarotka o tyle jest to dla mnie wybitnie denerwujące że ciężko mi było znaleźć kobietę z którą wytrzymałbym dłużej niż 3 tygodnie

Jeżeli chodzi o dzieci to cokolwiek im powiesz one i tak będą chciały być akceptowane w swoim towarzystwie, więc nawet jak będą mieć wspaniałe wartości odpowiednie ideały, dobry wzór do naśladowania i będą asertywne to i tak nie będą chciały być outsiderami, więc pojawia się tutaj wewnętrzny konflikt moralny. Reszta zależy od siły psychicznej jednostki

podsumowując za dużo pozorantów, za dużo szpanerów, za dużo oglądania się na innych (w znaczeniu a co oni powiedzą i jak mnie ocenią), za dużo spedalonych facetów nie mającego własnego zdania ubierających się jak emo i zachowujących jak dzieci neostrady, za dużo wulgarnych wyuzdanych mało kobiecych dziewczyn przejmujących coraz więcej "jaj".
Rozpisałem się

bez urazy dla nikogo;]
BeSt ReGaRdS
Ostatnio zmieniony pn 03 sie 2009, 11:24 przez Mr.Exclusive, łącznie zmieniany 1 raz.
ReSpEcT iS eVeRyThInG !!