tzn? nie bardzo rozumiem co potrzeba-patrick- pisze:jak ma się sprawa naklejek dla vtec'a po 2006r
Na pewno mam coś takiego, pół srebrna pół chrom lub pół miedziana pół chrom, wymiar identyczny z oryginałem, 22zł/kpl (2 sztuki)-patrick- pisze:te dwa srebrne napisy "VFR", które są na bokach![]()
na pewno w czarnym malowaniu, jak w reszcie to nie pamiętam.
Trochę się pogubiłem w tym wszystkim możesz jakoś jaśniej to wszystko opisać lub zobrazować było by nawet lepiejRoadrunner pisze:- naklejka 12x9cm z białym tłem => 3,50zł/szt <= kolory tylko takie jak widać, czyli czarne logo z flagą na białym tle
- naklejka 12x9cm bez tła => 6,00zł/szt <= jednokolorowa, kolor dowolny do wyboru, z małymi wyjątkami (trzeba pytać)
- naklejka 30x22cm bez tła => 16,50zł/szt <= trzeba ustalić jedną kolorystykę, proszę o sugestie, (jeśli ma to być na szybę, najlepiej białe logo całkowicie bez flagi)
wystarczy przewinąć jedną stronę do tyłuADHD VFR pisze:Trochę się pogubiłem w tym wszystkim możesz jakoś jaśniej to wszystko opisać lub zobrazować było by nawet lepiej
[/quote]Roadrunner pisze:No więc, ceny:
- naklejka 12x9cm z białym tłem => 3,50zł/szt <= kolory tylko takie jak widać, czyli czarne logo z flagą na białym tle
- naklejka 12x9cm bez tła => 6,00zł/szt <= jednokolorowa, kolor dowolny do wyboru, z małymi wyjątkami (trzeba pytać)
- naklejka 30x22cm bez tła => 16,50zł/szt <= trzeba ustalić jedną kolorystykę, proszę o sugestie, (jeśli ma to być na szybę, najlepiej białe logo całkowicie bez flagi)
Wysyłka priorytetem niezależnie od ilości 6,00PLN.
Na pewno mam coś takiego, pół srebrna pół chrom lub pół miedziana pół chrom, wymiar identyczny z oryginałem, 22zł/kpl (2 sztuki)-patrick- pisze:te dwa srebrne napisy "VFR", które są na bokach![]()
na pewno w czarnym malowaniu, jak w reszcie to nie pamiętam.
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość