Albo naklejki na kołaArnold pisze:Nowe koła do CBFy?

Słabiutkie zdjęcie ale obecnie się ładuje aku bo moto dłuższy czas stało. Ogólnie to jestem mega szczęśliwy, wiele km'ów nie zrobiłem ale moto zachowuje się tak jak tego oczekiwałem. Po zamontowaniu płyty pod silnik da radę w mniejszym terenie. Tak więc Benek i Achmed szykować się na jakiś wypad wzdłuż Wisły
Słabiutkie zdjęcie ale obecnie się ładuje aku bo moto dłuższy czas stało. Ogólnie to jestem mega szczęśliwy, wiele km'ów nie zrobiłem ale moto zachowuje się tak jak tego oczekiwałem. Po zamontowaniu płyty pod silnik da radę w mniejszym terenie. Tak więc Benek i Achmed szykować się na jakiś wypad wzdłuż Wisły  

.
  .

dokladniekiki pisze:Koniecznie opisz jak tym się lata. Zawsze mnie ciekawiło po jakiego groma ładować tak duże silniki do SM.
 poza SM w nazwie.
 poza SM w nazwie.

oczywiście masz rację, ale jest to świetny kompromis pomiędzy chęcią poświrowania (1 guma,2 guma,3 guma,4 trzeba pomóc sprzęgłem guma), a motocyklem, którym przejechanie 100 km na raz nie sprawia problemu.Lucek pisze:to z SM niewiele ma wspolnego poza SM w nazwie.

graty
 gratyUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości